Hotel Niški Cvet, Niš

0

Hotel Niški Cvet važi za  jedan od najboljih hotela u Srbiji, i sa svojom odličnom lokacijom privlači veliki broj gostiju. Zbog svoje lokacije on gostima može da pruži pogled na gradsku tvrđavu i šetalište, jer se nalazi u samom srcu Niša. U njemu ćete uživati u luksuznom ambijentu koji je dizajniran sa ukusom.

Na samom ulasku u hotel Niški Cvet, nalaze se hotelski lobi i recepcija koja vam je dostupna 24h.

Ovaj hotel pružiće vam odmor kakav ste očekivali i kakvom ste se nadali. Ukoliko imate neke posebne želje i zahteve, hotelsko osoblje će vam uvek izaći u susret i ponuditi najkvalitetnije usluge i sadržaje.  Bilo da posećujete Niš turistički ili poslovno, ovde ćete uvek naći sve što vam je potrebno i sve što želite.

Hotel Niski Cvet, Nis

Smeštajni kapaciteti koje nudi hotel Niški Cvet

Ovaj hotel može da vam ponudi veoma elegantno uređene sobe koje su prostrane i ispunjene toplinom. U njima ćete uvek moći da se odmorite u miru i tišini, kao i da popijete kafu, čaj ili pročitate novine. Sobe su klimatizovane i poseduju besplatan bežični internet. One takođe poseduju i mini bar sa velikim brojem grickalica i kablovsku televiziju.

Pored soba, hotel raspolaže i sa apartmanima koji su takođe klimatizovani, a u njima se nalaze televizor, telefon i mini bar. Apartmani tipa „suite” poseduju i dnevni boravak sa garniturom za sedenje.

Sve sobe i apartmani su opremljeni sa kupatilima u kojima na raspolaganju imate kadu i fen za kosu.

Hotel Niski Cvet sobe

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Gastronomska ponuda

Hotel Niški Cvet poseduje restoran koji je veoma elegantno i luksuzno dizajniran. On može primiti oko šezdeset gostiju i veoma je pogodan za različite prezentacije, koktele ili poslovne svečanosti. U hotelskom restoranu možete konzumirati veliki broj kvalitetnih vrsta jela, koja će zadovoljiti čak i one najprobirljivije goste. Hrana je zaista veoma ukusna, a na raspolaganju vam je i meni za poseban režim ishrane.

Hotel Niski Cvet restoran

Hotel raspolaže i sa barom gde možete konzumirati veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih pića. On predstavlja jedno od omiljenih mesta gostiju u ovom hotelu. U njemu se možete opustiti i družiti sa svojim prijateljima.

Sadržaji koje hotel nudi na raspolaganje

U hotelu možete koristiti usluge menjačnice i aerodromskog prevoza.

Ukoliko želite da se opustite i prepustite pravom uživanju, u ovom hotelu možete dobiti i masažne tretmane. Ovakvu vrstu usluge pružiće vam stručno i profesionalno osoblje, tako da ćete masažama sigurno biti zadovoljni.

Zahvaljujući hotelskom osoblju svako jutro dobijaćete jutarnju kafu i novine a tu su i razne usluge u sobi.

Hotel Niski Cvet

Nećete morati da brinete o bezbednosti svog automobila, jer je ovaj hotel za vas obezbedio i parking sa stalnim video nadzorom. Parking je dostupan svim gostima koji borave u ovom hotelu.

U hotelu se nalazi i suvernirnica sa velikim izborom različitih suvenira koje možete kupiti za svoje članove porodice ili za vaše prijatelje.

Lokacija

Hotel Niški Cvet se nalazi u samom centru Niša pored reke Nišave i okružen je glavnim gradskim atrakcijama. Od aerodroma Konstantin Veliki udaljen je samo 3 km.

Tačna adresa ovog hotela je

Kej 29. Decembra br. 2

18000 Niš, Srbija

Kontak telefoni i rezervacije

Ukoliko želite da uživate u kvalitetnim uslugama hotela koji će vam pored idealnih sadržaja pružiti još bolji pogled na Nišku tvrđavu i reku Nišavu, onda je hotel Niški Cvet pravi izbor za vas. U njemu ćete provesti jedan od svojih nezaboravnih odmora, a kući ćete se vratiti puni utisaka i lepih iskustava. Za sve rezervacije možete pozvati sledeće brojeve telefona

+381 18 297 700

+381 18 297 800

Ili rezervisati onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply