Hotel Niški Cvet, Niš

0

Hotel Niški Cvet važi za  jedan od najboljih hotela u Srbiji, i sa svojom odličnom lokacijom privlači veliki broj gostiju. Zbog svoje lokacije on gostima može da pruži pogled na gradsku tvrđavu i šetalište, jer se nalazi u samom srcu Niša. U njemu ćete uživati u luksuznom ambijentu koji je dizajniran sa ukusom.

Na samom ulasku u hotel Niški Cvet, nalaze se hotelski lobi i recepcija koja vam je dostupna 24h.

Ovaj hotel pružiće vam odmor kakav ste očekivali i kakvom ste se nadali. Ukoliko imate neke posebne želje i zahteve, hotelsko osoblje će vam uvek izaći u susret i ponuditi najkvalitetnije usluge i sadržaje.  Bilo da posećujete Niš turistički ili poslovno, ovde ćete uvek naći sve što vam je potrebno i sve što želite.

Hotel Niski Cvet, Nis

Smeštajni kapaciteti koje nudi hotel Niški Cvet

Ovaj hotel može da vam ponudi veoma elegantno uređene sobe koje su prostrane i ispunjene toplinom. U njima ćete uvek moći da se odmorite u miru i tišini, kao i da popijete kafu, čaj ili pročitate novine. Sobe su klimatizovane i poseduju besplatan bežični internet. One takođe poseduju i mini bar sa velikim brojem grickalica i kablovsku televiziju.

Pored soba, hotel raspolaže i sa apartmanima koji su takođe klimatizovani, a u njima se nalaze televizor, telefon i mini bar. Apartmani tipa „suite” poseduju i dnevni boravak sa garniturom za sedenje.

Sve sobe i apartmani su opremljeni sa kupatilima u kojima na raspolaganju imate kadu i fen za kosu.

Hotel Niski Cvet sobe

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Gastronomska ponuda

Hotel Niški Cvet poseduje restoran koji je veoma elegantno i luksuzno dizajniran. On može primiti oko šezdeset gostiju i veoma je pogodan za različite prezentacije, koktele ili poslovne svečanosti. U hotelskom restoranu možete konzumirati veliki broj kvalitetnih vrsta jela, koja će zadovoljiti čak i one najprobirljivije goste. Hrana je zaista veoma ukusna, a na raspolaganju vam je i meni za poseban režim ishrane.

Hotel Niski Cvet restoran

Hotel raspolaže i sa barom gde možete konzumirati veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih pića. On predstavlja jedno od omiljenih mesta gostiju u ovom hotelu. U njemu se možete opustiti i družiti sa svojim prijateljima.

Sadržaji koje hotel nudi na raspolaganje

U hotelu možete koristiti usluge menjačnice i aerodromskog prevoza.

Ukoliko želite da se opustite i prepustite pravom uživanju, u ovom hotelu možete dobiti i masažne tretmane. Ovakvu vrstu usluge pružiće vam stručno i profesionalno osoblje, tako da ćete masažama sigurno biti zadovoljni.

Zahvaljujući hotelskom osoblju svako jutro dobijaćete jutarnju kafu i novine a tu su i razne usluge u sobi.

Hotel Niski Cvet

Nećete morati da brinete o bezbednosti svog automobila, jer je ovaj hotel za vas obezbedio i parking sa stalnim video nadzorom. Parking je dostupan svim gostima koji borave u ovom hotelu.

U hotelu se nalazi i suvernirnica sa velikim izborom različitih suvenira koje možete kupiti za svoje članove porodice ili za vaše prijatelje.

Lokacija

Hotel Niški Cvet se nalazi u samom centru Niša pored reke Nišave i okružen je glavnim gradskim atrakcijama. Od aerodroma Konstantin Veliki udaljen je samo 3 km.

Tačna adresa ovog hotela je

Kej 29. Decembra br. 2

18000 Niš, Srbija

Kontak telefoni i rezervacije

Ukoliko želite da uživate u kvalitetnim uslugama hotela koji će vam pored idealnih sadržaja pružiti još bolji pogled na Nišku tvrđavu i reku Nišavu, onda je hotel Niški Cvet pravi izbor za vas. U njemu ćete provesti jedan od svojih nezaboravnih odmora, a kući ćete se vratiti puni utisaka i lepih iskustava. Za sve rezervacije možete pozvati sledeće brojeve telefona

+381 18 297 700

+381 18 297 800

Ili rezervisati onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

8.3 OCENA

Hotel Niški Cvet ocenjen je sa ocenom 8,3 kao veoma dobar. Ono što se posebno dopalo gostima jesu lokacija hotela i veoma dobar izbor hrane i pića. Hotel je izvrstan, a njegovo osoblje je jako ljubazno i uvek nasmejano. Pogled iz ovog hotela je zaista odličan.

  • ČISTOĆA 8.2
  • LOKACIJA 9.3
  • OSOBLJE 8.8
  • BESPLATAN WiFi 6.9
  • UDOBNOST 8
  • SADRŽAJI 7.8
  • ODNOS CENE I KVALITETA 7.8
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!