Hotel Sole, Niš

0

Hotel Sole je veoma luksuzan i glamurozan hotel. Sa svojom odličnom lokacijom koju zauzima u centru grada Niša, hotel Sole je idealan za smeštaj poslovnih ljudi i turista. Ovaj fenomenalan hotel gostima pruža veoma dobre i kvalitetne usluge kojima će svi gosti sigurno biti zadovoljni. U njemu uvek možete provesti fenomenalan i neverovatan odmor, iz njega ćete se kući vratiti zadovoljni i spremni za nove obaveze. Ovaj hotel učiniće da se u njemu osećate prijatno. On je opremljen veoma kvalitetnim sadržajima, a sam enetrijer i eksterijer hotela su uređeni sa ukusom.

U hotelu Sole zaposleno je veoma ljubazno i profesionalno osoblje koje je prijateljski nastrojeno i  koje će vam uvek izaći u susret kada su u pitanju vaše želje i potrebe. Na samom ulasku u hotel nalazi se recepcija sa uvek nasmejanim osobljem i veoma lepo uređenim hotelskim lobijem gde možete popiti kafu, čaj ili pročitati novine u prisustvu vaše porodice ili prijatelja.

11598663

Gastronomska ponuda hotela

Hotel Sole poseduje trpezariju u kojoj se svakog dana gostima služi doručak na bazi švedskog stola, koji je veoma raznovrstan i gde gosti mogu konzumirati hranu koja je veoma ukusna i kvalitetna. Gostima je za vreme doručka dostupan veliki izbor peciva, voća i raznih toplih napitaka.

Hotel Sole, dorucak

Sadržaji koje hotel Sole nudi u svojoj ponudi

Usluge koje nudi ovaj hotel su veoma raznovrsne i bogate.

Hotel Sole nudi besplatan parking koji je dostupan svim gostima koji odsedaju u ovom hotelu. On je opremljen video nadzorom, zahvaljujući kome će vaš automobil uvek biti bezbedan.

Hotel Sole nudi usluge pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje i poslugu u sobi.

Recepcija je dostupna u bilo koje doba dana ili noći a na njoj gosti mogu koristiti i sef u kojem mogu čuvati svoje vredne stvari. Recepcijsko osoblje će vam pružiti informacije o dešavanjima u samom gradu i Niškoj okolini.

U ovom hotelu uvek će vam biti dostupna i dnevna štampa.

Smeštajni kapaciteti

Smeštaj hotela Sole je izuzetno luksuzan i opremljen novim i kvalitetnim nameštajem.

Sobe ovog hotela su veoma prostrane elegantne i pružiće vam mir i odmor. Svi kreveti su jako udobni i u njima ćete se uvek buditi odmorni i spremni za novi dan i nove aktivnosti.

Hotel Sole, smestaj

Sobe su opremljene sa televizorima, sa velikim brojem kablovskih kanala za gledanje, kupatilima u kojima se nalaze tuševi, besplatan toaletni pribor i naravno fen za sušenje kose. U sobama se nalazi i mini bar sa velikim izborom slatkiša, grickalica i sokova.

Lokacija hotela

Hotel Sole nalazi se u samom centru Niša. Od šoping centra udaljen je svega nekoliko stotina metara. Pored njega prolaze lokalni autobsi, a autobuska i železnička stanica su od hotela udaljene oko 2 km. Niški aerodorom je udaljen od hotela Sole 3 km.

Hotel Sole se nalazi na adresi Kralja Stefana Prvovenčanog 11

18000 Niš, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da svoj odmor provedete u jednom od najvećih gradova Srbije, hotel Sole je pravi izbor za vas. U njemu ćete pronaći mir i odmor. Sjajne usluge pružiće vam prijatno i nasmejano osoblje, koje će ujedno rešiti i sve vaše problem, nedoumice i naravno odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam informacije u vezi sa dešavanjima u Nišu i okolini. Smeštaj možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

+381 18 524555

Slanjem poruke na [email protected]

Ili putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply