Hotel Srebrnac, Kopaonik

0

Hotel Srebrnac predstavlja pravi raj za ljubitelje skijanja jer se nalazi u veoma idiličnom ambijentu, usred raskošnog planinskog pejzaža. Takođe se nalazi u blizini staza, što predstavlja jednu ogormnu prednost. Ovaj hotel je idalan izbor za mlade i za porodice. Njegova velika pogodnost je ta što ima direktan izlaz na novu žičaru. Ona vodi prema vrhu Gobelja i preko Jarma u sistem ostalih žičara na Kopaoniku. Ovom žičarom pokriveno je 12 km skijaških staza. U okviru njih nalaze se i dve takmičarske gde će se održavati takmičenja. Iz ovog hotela ponećete neverovatne utiske i veoma lepe uspomene sa svog odmora.

Hotel je počeo sa radom u decembru 2013. godine i od tada beleži veliku posećenost kako domaćih, tako i stranih gostiju.

Hotel Srebrnac Kopaonik

Hotelski sadržaji

Ukoliko želite da se odmorite i opustite nakon skijanja, sauna će vam uvek biti na raspolaganju, a za one sportske tipove tu je i teretana za vežbanje i održavanje dobre forme. Ona je opremljena mnogobrojnim, veoma kvalitetnim spravama koje mogu koristiti gosti ovog hotela.

hotel srebrnac teretana

TV sala je idealna za druženje sa porodicom ili prijateljima uz gledanje omiljenih serija, filmova, emisija. U njoj uvek možete steći i neka nova poznanstva i dobro se zabaviti.

Pored TV sale, ovaj hotel pruža i neke druge mogućnosti za zabavu i razonodu. U njemu možete igrati stoni tenis ili pikado, a tu je i sto za bilijar.

Stoni tenis u Srebrncu možete igrati potpuno besplatno, dok se bilijar i pikado dodatno naplaćuju.

hotel srebrnac kop

Hotel poseduje i svoj ski servis za iznajmljivanje ski opreme, pomoću koje ćete skijati sa zadovoljstvom i uživanjem, ili ukoliko to već niste naučiti da skijate.

Za mlade koji vole noćni život i provod, ovaj hotel predstavlja idealnu opciju, jer će pored skijanja i drugih zabavnih sadržaja koje ovaj hotel pruža, moći dobro da se provedu i u diskoteci koju hotel nudi u okviru svojih ponuda.

U okviru hotela možete pohađati školu skijanja, takođe uz doplatu.

Srebrnac nudi parking za svoje goste koji je potpuno besplatan, tako da gosti neće morati da brinu o parking mestu ili o bezbednosti svojih vozila.

U celom hotelu dostupan je bežični internet.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA SREBRNAC

Gastronomska ponuda

U ovom hotelu pronaćićete veliki izbor raznovrsnih specijaliteta i ukusa. Prijatnu atmosferu i obrok dobićete u hotelskom restoranu gde ćete uživati sedeći pored ognjišta i gledajući šta vam izvrsni kuvari spremaju za vaš obrok. Ambijent je zaista fenomenelan, tako da ćete sa zadovoljstvom i uživanjem svakodnevno konzumirati obroke u njemu. Ukoliko ste veliki ljubitelj roštilja na ćumur, pravo uživanje ćete doživeti u etno ćevabdžinici, sa uređenim kaminom koja odiše prijatnom i toplom atmosferom.

Hotel Srebrnac restoran

Ski bife je idealno mesto za ispijanje kafe ili čaja. On poseduje ogromnu terasu sa koje ćete posmatrati sve staze koje se pružaju sa Gobelje i uživati u snežnim čarolijama koje pruža ova planina. Tu je i ognjište na otvorenom, gde će se za vas pripremati razni planinski specijaliteti fenomenalnih ukusa.

Smeštajni kapaciteti

Srebrnac poseduje sto osamdeset ležajeva. Onu su raspoređeni u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, i u osam apartmana, koji su na rapolaganju svim gostima ovog hotela. Svaka soba je opremljena kupatilom, gde na raspolaganju imate toaletni pribor, televizor i internet. Sobe su veoma čiste, elegantne, odišu toplinom i glamuroznim ambijentom. Kreveti su veoma udobni i prijatni za spavanje. Apartmani su prostrani i pružaju idealne uslove za odmor i odličan boravak.

Hotel Srebrnac smestaj

Lokacija

Nalazi se u blizini turističkog centra Kopaonik, na putu ka Brzeću. Hotel Srebrnac je udaljen od centra Kopanika 3km.

Cene

Boravak u dvokrevetnoj sobi, u ovom hotelu, u februaru mesecu, iznosi 3.150 dinara. Najjeftinija je trokrevetna soba koja će vas koštati 3.000 dinara.

Cene za sobe su formirane po osobi, po danu, na bazi polupansiona.

Apartman za četiri osobe će vas koštati 15.000 dinara, dok apartman za pet osoba košta 18 000 dinara.

Lux apartman je najskuplji jer nudi veći komfor i udobnost, a za njega ćete morati da izdvojite 26.000 dinara.

Cena za apartman je izražena po apartmanu, po danu, na bazi polupansiona.

Kontakt

Ukoliko ste zaljubljenik skijanja, Srebrnac je pravo mesto za odmor i fenomenalna iskustva. Za sve rezervacije i dodatne informacije možete pozvati sledeće brojeve telefona

+381-37-31-00-373

+381-61-61-69-236

Ili možete rezervisati onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA SREBRNAC

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply