Hotel Club A, Kopaonik

0

Svojim elegantnim i šarmantnim ambijentom hotel Club A privlači veliki broj gostiju koji se odluče da svoj odmor provedu na jednoj od najpopularnijih planina Srbije. Eksterijer hotela se savršeno uklapa u prirodno okruženje i učiniće da se osećate ugodno i prijatno, kao i da sa svog odmora pođete kući puni utisaka i novih iskustava. Svim uslugama koje pruža ovaj hotel bićete i više nego zadovoljni, a njihovu dostupnost omogućiće vam izuzetno ljubazno i edukovano osoblje. Oni će vaš boravak u ovom hotelu učiniti nezaboravnim.

Recepcija hotela radi u bilo koje vreme, tako da na njoj možete zatražiti sve što vam je potrebno.

Hotel Club A kopaonik

Sadržaji

Konferencijska dvorana za šezdeset mesta je idealna za organizaciju različitih poslovnih skupova i seminara. Ona poseduje najkvalitetniju opremu za nesmetano odvijanje poslovnih sastanaka.

Za uživanje i plivanje možete koristiti zatvoreni bazen koji će svakako upotpuniti vaš odmor. Tu su i đakuzi, sauna i salon za masažu koje mogu koristiti svi hotelski gosti. Kako bi se sve dame osećale na odmoru još lepše i bolje, hotel nudi usluge frizerskog salona koji će izaći u susret svim vašim zahtevima.

Hotel Club A bazen

U celom hotelu je dostupan internet.

Hotel poseduje sopstvenu skijašnicu gde uvek možete iznjamizi skije, kao i parking koji je potpuno besplatan za sve goste, tako da nećete morati da brinete oko toga gde ćete parkirati vaš automobil. Parking jeobezbeđen video nadzorom.

Ukoliko ste zainteresovani za sportske aktivnosti na zatvorenom prostoru, vaše potrebe zadovoljiće mala sportska sala koja je idealna za basket ili skvoš.

Hotel Club A sauna

Dok vi uživate na bazenu ili u salonu za masažu, vaša deca će ce takođe zabaviti u dečijoj igraonici u kojoj će uvek biti bezbedna, jer o njima brine stručno i profesionalno osoblje.

Smeštaj

Za udoban odmor i opuštanje, gostima su na raspolaganju dva apartmana i devedeset i šest soba. One su uređene i opremljene najkvalitetnijim aparatima i nude televizore sa mogućnošću gledanja velikog broja kanala. Sve sobe sadrže sef, mini bar sa velikim izborom slatkiša i grickalica, kao i direktnu telefonsku liniju. U svim sobama ćete uživati u jedinstvenom planinskom stilu.

Hotel Club A smestaj

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA CLUB A

Hrana

Najkvalitetniji izbor hrane možete pronaći u restoranu hotela Club A. Ovde će vam biti ponuđena autentična nacionalna kuhinja kojom ćete biti oduševljeni. Doručak i večeru možete konzumirati sa švedskog stola gde postoji veliki izbor raznovrsne hrane koja će vam zadati muke u odlučivanju oko toga šta uzeti s’ obzirom da je sve ukusno i izvrsno. Za vreme ručka hrana se služi sa jelovnika, a u ukoliko imate neke specijalne zahteve oko toga šta jesti tog dana, šef kuhinje će vam uvek rado izaći u susret i ispuniti svaku vašu želju.

Hotel Club A restoran

U okviru hotela nalaze se piano bar koji je idealan da završite dan u njemu i aperitiv bar sa širokim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića gde se uvek možete dobro zabaviti sa svojim prijateljima, jer u njemu uvek vlada vrhunska atmosfera.

Lokacija

Njegova lokacija je veoma povoljna, tako da je lako dostupan svim gostima.

Hotel Club A se nalazi u blizini turističkog centra Kopaonika, na 1750 metara nadmorske visine. Udaljen je sto metara od ski staza. Veoma je pristupačan svima, pa gosti do njega mogu stići kolima ili autobusom. Velika prednost koju ovaj hotel ima jeste ta da se autobuska stanica nalazi pedeset metara od hotela.

Cene usluga

Početkom februara meseca dvokrevetnu sobu u hotelu Club A možete iznajmiti za 56 eura, trokrevetnu takođe, dok je jednokrevetna soba najskuplja a ona košta 78 eura.

Već pred kraj februara, a početak marta, dvokrevetna i tokrevetna soba će vas koštati 48 eura, dok jednokrevetna soba naravno i dalje ostaje najskuplja, a njena cena iznosi 67 eura.

Hotel Club A misli na svoje goste, tako da su neke usluge koje ovaj hotel pruža svojim gostima sasvim besplatne, kao što su PC, wifi internet, sef, štampač, room service, fotokopir aparat, faks, lanč paket, dečiji krevetac i stolica za hranjenje za bebe.

Rezervacije i kontak telefoni

Ukoliko želite da uživate u svim pogodnostima i uslugama koje pruža hotel Club A, smeštaj možete rezervisati putem brojeva telefona

+381 36 5471 600

+381 36 5471 601

+381 36 5471 602

+381 36 5471 603

+381 36 5471 604

+381 36 5471 605

Porukom na email adresu [email protected]

Ili onlajn

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA CLUB A

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply