Hotel Dunav, Zlatibor

0

Smešten na predivnoj rajskoj lokaciji, okružen borovom šumom, predstavlja idealan izbor smeštaja za sve koji žele da svoj odmor provedu na ovoj fantastičnoj planini. Nalazi se u samom centru, a opet je izdvojen u predivnom prirodnom okruženju. S’ obzirom da se nalazi u centru na raspolaganju su vam i sadržaji koje nećete naći u hotelu. Ukoliko poželite da se dobro zabavite i provedete za par minuta stižete do Kraljevog Trga, pešačkom stazom koja vodi od hotela.

Ovaj hotel je dobitnik veoma vredne nagrade „Zlatni bor” za najbolji ugostiteljski objekat za 2012. godinu. Dokaz da je ovaj hotel izuzetno glamurozan i da pruža kvalitetne sadržaje, jeste to da on pruža usluge u rangu sa četiri zvezdice. Svi zaposleni hotela Dunav su izuzetno spretni a u isto vreme i ljubazni. Recepcija radi i danju i noću, a recepcijsko osoblje će vam ispuniti sve vaše želje i očekivanja.

Hotel Dunav Zlatibor

Ovaj hotel čine četiri celine a to su restorani i barovi, kongresni kapaciteti, wellness i naravno neizostavni smeštajni deo-sobe.

Savremeni i renovirani objekat Odmarališta Dunav otvoren je 8. oktobra 2011. godine i od tada beleži visoku posećenost kako domaćih tako i stranih gostiju.

Smeštajni kapaciteteti

U hotelu se nalaze dvadeset i četiri sobe i sedam apartmana što sve ukupno čini sedamdeset i pet ležajeva. U svakoj sobi se nalazi kupatilo koje je opremljeno tuš kabinom ili kadom, toaletni pribor čije je korišćenje besplatno i fen za sušenje kose. Sobe su opremljene bogatim sadržajima među kojima se nalaze televizori sa velikim brojem kanala za gledanje, telefon, bežični internet, zatim u nekim sobama se nalazi i prostor za sedenje gde se uvek možete odmoriti i popiti kafu ili čaj. Iz svih soba ćete imati dobar pogled, a iz nekih odličan, jer neke sobe pružaju pogled na vrt ili planine. Kreveti su idealni za spavanje i odmaranje nakon dana, ispunjenog zabavnim aktivnostima. Oni će vam sigurno pružiti lak san i udobnost.

Hotel Dunav smestaj

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA DUNAV

Gastronomske ponude

Hotelski restoran pruža kvalitetnu ishranu, gde obroke može konzumirati sto deset osoba. U sklopu njega nalazi se idealna letnja bašta gde leti možete udisati svež planinski vazduh, a istovremeno i uživati u ukusnim porcijama. Ovde se služe jela internacionalne i domaće zlatiborske kuhinje po principu a la cart usluge. Pored ovih usluga u restoran hotela Dunav takođe možete jesti obroke i sa izložbenog švedskog stola. Ovaj restoran mogu koristiti ne samo hotelski gosti, već i ostali posetioci Zlatibora.

odmaraliste Dunav zlatibor

Kada poželite da se opustite ili družite sa svojom porodicom ili prijateljima u mirnom, udobnom i autentičnom ambijentu, posetite aperitiv bar koji se nalazi u okviru hotela. On će vam pružiti širok i bogat izbor toplih napitaka, ali naravno i alkoholnih i bezalkoholnih.

Hotelski sadržaji

Hotel misli ne samo na goste koji su došli na odmor, već i na one koji ovde odsedaju iz poslovnih razloga. Zbog toga je hotel Dunav obezbedio prostor za poslovne skupove, bankete, kongrese, seminare. U ovom delu nalazi se sala koja se može deliti i na dva dela, a poseduje sto pedeset mesta. Sala je opremljena sa vrhunskom opremom neophodnom za poslovne svrhe, kao što su projekciona platna, projektor, ozvučenje i flip čart.

Hotel Dunav konferencijska sala

Za odmaranje i opuštanje gosti mogu uživati u wellness odmaralištu, gde mogu koristiti usluge hidromasažne kade, saune, ali i usluge masaže. U hotelu se nalazi i teretana koja je idealna za neke pripreme, jer je opremljena najsavremenijom i najkvalitetnijom opremom. Ovaj hotel je idealan za pripremanje sportskih takmičara za razne utakmice, jer se u njegovoj okolini nalazi veliki broj izgrađenih sportskih terena.

hotel dunav teretana

U okviru aperitiv bara nalazi se dobro opremljena igraonica za decu koja predstavlja pravu zabavu za svako dete, tako da dok vi uživate u aperitiv baru, vaše dete će ce takođe dobro provesti u igraonici.

hotel dunav igraonica

U Dunavu možete iznajmljivati automobil ili biciklu sa kojom ćete ići u vožnju i razgledanje Zlatibora.

Za sve ljubitelje skijanja koji na Zlatibor dolaze na zimski odmor, ovaj hotel je veoma pogodan jer se u njegovoj neposrednoj blizini nalaze skijaški teren i ski lift.

U okviru hotela nalazi se i privatni parking sa video nadzorom.

Cene

Ukoliko želite uslugu na bazi polupansiona, smeštaj u jednokrevetnoj sobi će vas koštati 5.650,00 dinara, u dvokrevetnoj sobi ta cena iznosi 4.000,00 dinara, a u trokrevetnoj 3.400,00 dinara.

Ako želite samo noćenje sa doručkom, za jednokrevetnu sobu ćete morati da izdvojite 4.850,00 dinara, za dvokrevetnu 3.200,00 dok ćete trokrevetnu sobu platiti 2.600,00 dinara.

Apartmani su nešto skuplji. Za iznajmljivanje jednokrevetnog apartmana na bazi polupansiona moraćete da izdvojite 8.600,00 dinara, a na bazi noćenja sa doručkom ta cena iznosi 7.800,00 dinara. Što se tiče malog dvokrevetnog apartmana cena u prvom slučaju iznosi 4.700,00 dinara a u drugom 3.900,00 dinara. Veliki dvokrevetni apartman na bazi polupansiona košta 5.300,00 dinara, a na bazi noćenja sa doručkom 4.500,00 dinara.

Cene se odnose na period od 18.02.2016. do 31.05.2016. godine.

Lokacija

Hotel Dunav smešten je u samom centru Zlatibora i okružen je borovom šumom. Unjegovoj neposrednoj blizini nalazi se tržni centar sa mnogim prodavnicama diskotekama, kafićima i pijacom. Autobuska stanica je udaljena svega dva minuta hoda od ovog hotela, a Zlatiborsko jezero gde možete svakodnevno uživati u šetnji, samo trista metara.

Adresa

Rujanska bb, 31315 Zlatibor, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u neverovatnoj prirodi, dobroj hrani i odličnim uslugama, smeštaj u hotelu Dunav možete rezervisati putem sledećih brojeva telefona

+381 31 841 126

+381 31 841 181

+381 31 846 157

+381 31 846 158

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA DUNAV

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply