Hotel Novakov Dvor, Zlatibor

0

Novakov Dvor predstavlja idealno mesto za sve one koji svoj odmor žele da provedu u prirodnom i tihom ambijentu. Kvalitetne usluge su nešto po čemu je ovaj hotel itekako poznat. Novakov Dvor je veoma elegantno uređen hotel, zahvaljujući njegovom vlasniku koji je iskustvo stekao u zapadnoj Nemačkoj. Ovaj objekat odgovara svim evropskim standardima. Vrlo predusretljivo, gostoprimljivo i uvek nasmejano osoblje ulepšaće vaš boravak u ovom hotelu i učiniće ga nezaboravnim. Oni će ispuniti svaku vašu želju koju zahtevate. Hotelski prostor je veoma prijatan i udoban, tako da ćete se u njemu uvek osećati kao kod kuće. Bilo da ovde provodite letnji ili zimski odmor, hotel Novakov Dvor će vam pružiti nezaboravan odmor i puno predivnih iskustava. Iz njega ćete se vratiti kući odmorni, i spremni za nove obaveze.

Hotel je nov i poseduje dve zvezdice. Veoma je pogodan kako za domaće tako i za strane turiste, a usluge su dostupne na srpskom, engleskom, nemačkom i ruskom jeziku. U ovom hotelu kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Pušenje je takođe zabranjeno, ali za pušače postoji posebno namenjen prostor.

Hotel Novakov Dvor

Smeštaj

Hotel nudi jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe.

U sobama ovog hotela uvek ćete se buditi odmorni i spremni za novi dan i nove zabavne aktivnosti. U njima vam je dostupan i besplatan bežični internet, kao i terasa sa koje možete uživati u predivnom pogledu koji se pruža ka prirodnim vrednostima koje poseduje najpopularnija planina Srbije. Ukoliko vi to želite na balkonima možete i doručkovati. Sobe su veoma čiste, a za njihovo održavanje brine se zaposleno hotelsko osoblje.

Hotel Novakov Dvor smestaj

U ovim sobama dobijaćete nove peškire svakim danom. Zvučno su izolovane, što znači da su veoma tihe, tako da pružaju pravi mir i uživanje. Sve sobe su u toku zimskih meseci veoma tople, jer imaju centralno grejanje, a opremljene su čajnom kuhinjom sa frižiderom. Na raspolaganju vam je i televizor sa različitim kanalima. Svaka soba ima svoje kupatilo, telefon i fen za sušenje kose.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA NOVAKOV DVOR

Hrana

Restoran odiše veoma prijatnim unutrašnjim prostorom, a terasa restorana je još lepša i veoma pogodna za uživanje u divnim letnjim danima. Restoran poseduje osamdeset mesta, a na terasi se nalazi još pedeset mesta. Ovde imate priliku da probate razne domaće i strane specijalitete koji su jako ukusni i koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. U ovom hotelu možete birati da li ćete koristiti pun pansion, polupansion ili će to biti samo doručak sa noćenjem, odluka je na vama.

Novakov Dvor zlatibor

U restoranu možete organizovati i različita slavlja ili poslovne ručkove.

Sadržaji

Hotel Novakov Dvor poseduje parking koji je na raspolaganju svim hotelskim gostima.

Nakon šetnji ili drugih aktivnosti koje pruža Zlatibor, možete se zabaviti igrajući šah u ovom hotelu.

Hotel Novakov Dvor 2

Recepcija vam je dostupna u bilo koje doba, a zaposleni na recepciji su tu da vam uvek izađu u susret i odgovore na sva vaša pitanja.

Hotel pruža usluge peglanja, čišćenja cipela i fotokopiranja.

Lokacija

Hotel Novakov Dvor udaljen je trista metara od centra Đurkovca. Od Užica je udaljen trideset minuta vožnje, a od veštačkog jezera Ribnice oko šest kilometara.

Adresa

Naselje Obudojevica bb, 31315, Zlatibor

Cenovnik

Februar predstavlja jedan od idealnih meseci za zimski odmor na planini Zlatibor. Pored toga što će vam pružiti bogate sadržaje, hotel Novakov Dvor vam pruža i veoma povoljne cene.

Uslugu noćenja sa doručkom u ovom hotelu možete koristiti za 2.300,00 dinara. Polupansion košta 2.700,00 dinara, dok cena punog pansiona iznosi 3.000,00 dinara.

Cene su izražene po osobi, po danu, a odnose se na februar mesec.

Rezervacije i kontakt telefoni

Novakov Dvor je idealno rešenje za prijatan i udoban boravak u prirodi i uživanje u svežem vazduhu. Za sve rezervacije ili informacije možete pozvati sledeće brojeve telefona

031 845 095

063 816 47 15

Poslati poruku na [email protected]

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA NOVAKOV DVOR

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply