Hotel Palisad, Zlatibor

0

Sam sinonim za vazdušnu banju, odnosno za Zlatibor, jeste hotel Palisad koji je već godinama poznat po tome što se trudi da gostima obezbedi usluge visokog kvaliteta, koje će zadovoljiti svakog gosta posebno, od onih najmlađih do onih najstarijih, kao i opuštenost i privatnost. Pored sadržaja koje hotel pruža, gosti svakako mogu uživati i u svežem zlatiborskom vazduhu, mirisnoj borovoj šumi, sunčanim danima tokom leta, ili zimskoj čaroliji za vreme zimskih meseci. Jedno je sigurno, Palisad vas neće ostaviti ravnodušnim, naprotiv, nakon boravka u njemu poželećete da se svake godine vraćate iznova, kako bi iskusili bar delić atmosfere i iskustva od prethodne godine.

Bilo da odsedate u njemu leti ili zimi, Palisad će vam pružiti zabavne sadržaje kojih ćete se uvek rado sećati. Hotel Palisad odiše toplinom, prostranošću i elegantnošću, a za to su velikim delom zaslužni i njegovi zaposleni, koji su vrlo edukovani i u svakom momentu spretni, ljubazni i spremni na svaki vid pomoći kada su u pitanju želje gostiju.

Hotel Palisad zlatibor 2

Hotel Palisad je počeo sa radom daleke 1965. godine, i od tada svake godine sve više oduševljava kako strane, tako i domaće goste koji ga vrlo rado posećuju, a mnogi bivši gosti se u njega redovno vraćaju.

Hotel Palisad zlatibor

Smeštaj

Hotel Palisad svojim gostima pruža veoma udobne i komforne sobe, a na raspolaganje nudi sedamdeset i sedam standard soba, pedeset i šest superior soba, četrdeset i osam lux soba, kao i dvanaest classic apartmana. U standard sobama osetićete zlatiborsku tradiciju i uživati u planinskom originalnom dizajnu. Kreveti su izuzetno udobni tako da ćete se u njima uvek buditi dobro naspavani i odmorni.

Hotel Palisad sobe

Komfor i elegancija su pridevi koji opisuju lux sobe. One imaju odvojen garderober kao i direktan izlaz na terasu, gde ćete uživati na svežem vazduhu ove prelepe planine. Classic apartmani se posebno izdvajaju sa svojim elegantnim, novim i modernim nameštajem. Svi smeštajni kapaciteti sadrže WI-Fi internet, telefon, mini-bar, sef za čuvanje novca ili drugih vrednih stvari, kao i fen za sušenje kose.

Hotel Palisad smestaj 2

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA PALISAD

Restorani i hrana

Gastronomska ponuda je jako kvalitetna i obiluje raznim ukusnim specijalitetima, koji će oduševiti svakog ko se odluči da svoj odmor provede u Palisadu. Palisad u svom vlasništvu poseduje dva restorana, a to su restoran Palisad i restoran Zlatni bor. Restoran Palisad je veoma prostran tako da može da ugosti sedamsto ljudi. Hrana koja se sprema i služi u njegovim prostorijama, zadovoljiće čak i one najizbirljivije goste. Ishrana je na bazi švedskog stola. Restoran Palisad je nedavno renoviran tako da sada odiše još većom elegantnošu nego pre. Hotel Palisad u svom vlasništvu poseduje još nekoliko a la cart restorana, a među njima se posebno izdvaja i restoran Zlatni bor, koji se nalazi u samom centru Zlatibora i pruža predivan i prekrasan pogled na jezero i centralni trg, koji predstavlja mesto skoro svih glavnih dešavanja.

Hotel Palisad restoran

Palisad poseduje Aperitiv bar koji predstavlja omiljeno mesto za druženje skoro svih gostiju, a on nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ukoliko ste ljubitelj vina, pravi užitak i zadovoljstvo pružiće vam Cafe and wine bar, gde možete isprobavati razne vrste i ukuse različitih vina.

Sadržaji koje nudi Palisad

U Palisadu možete koristiti usluge teretane i saune. Teretana poseduje veoma moderne, nove i korisne sprave koje će zadovoljiti svačije potrebe, počev od rekreativaca do profesionalnih sportista. Teretana će vam pomoći da ostanete u dobroj formi čak i dok ste na odmoru, kako bi se kući vratili zadovoljni i bezbrižni.

Hotel Palisad teretana

Zahvaljujući sauni oslobodićete se svake vrste stresa i zaboravićete na sve vaše probleme. Vrućina u sauni će poboljšati vašu cirkulaciju a iz nje ćete izaći kao preporođeni.

Hotel Palisad sauna

Kongresni centar „Srbija” i kongresni centar “Palisad” su idealni za korišćenje od strane ljudi koji poslovno borave u Palisadu. Kongresni centar “Palisad” se nalazi u sklopu hotela, dok je kongresni centar “Srbija” udaljen od hotela Palisad oko šeststo metara. Sadrže sve što je potrebno za nesmetano odvijanje kongresa, seminara ili različitih sastanaka.

Hotel Palisad kongresni centar

Za sve koji žele da se i na odmoru bave sportom, Palisad pruža mogućnost korišćenja terena za fudbal, košarku, tenis, odbojku i rukomet.

Hotel Palisad tenis

Palisad vam pruža i mogućnost zabavljanja u kuglani. U njemu možete iznajmljivati i ski opremu ili ako to već niste, naučiti da skijate u zimskoj školi skijanja.

Hotel Palisad je mislio i na one koji vole umetnost, pa je obezbedio stalnu postavku najpoznatijih radova koje su stvorili slavni srpski slikari 19. i 20. veka.

Hotel Palisad galarija

Gosti hotela Palisad mogu besplatno koristiti internet u celom hotelu.

Lokacija

Tačna adresa hotela Palisad jeste

Naselje Jezero bb, Zlatibor 31315

Cenovnik

U periodu od februara meseca do meseca jula, dvokrevetna lux soba koštaće vas 7.600,00 dinara, dok dvokrevetna superior soba iznosi 6.800,00 dinara. Cena dvokrevetne standard sobe jeste 4.700, dinara. Apartman košta 5.000,00 dinara, dok je apartman lux 6.200,00 dinara.

Cene su izražene po osobi, u dinarima, po danu i obuhvataju noćenje sa doručkom.

Rezervacije i kontakt telefoni

Da vaš odmor na Zlatiboru bude nezaboravan i zabavno proveden, pobrinuće se hotel Palisad u kojem smeštaj možete rezervisati putem sledećih brojeva telefona

+381 31 592 100

+381 31 841 151

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA PALISAD

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply