Hotel Idila, Zlatibor

0

Hotel Idila zauzima veoma dobru lokaciju na ovoj atraktivnoj planini, poseduje usluge visokog kvaliteta, veoma je moderan i luksuzan, tako da nije ni čudo što hotel Idila važi za jedan od najlepših i najluksuznijih hotela u Srbiji. On je veoma izolovan i zaštićen od buke, tako da predstavlja idealno mesto za odmor i uživanje. Gostima je dostupan tokom cele godine, što znači da pruža bogat sadržaj kako leti tako i zimi.

Enterijer ovog hotela odiše lepotom i toplinom. Okolinu hotela možete koristiti za planinske šetnje ili izlete, skijanje tokom zimskih meseci kao i za vožnju bicikle tokom leta. Ljubazno, profesionalno i edukovano osoblje vam je na raspolaganju 24h, za ispunjavanje svih vaših želja ili rešavanje bilo kakvih problema.

Hotel Idila Zlatibor

Smeštaj

Hotel Idila poseduje pet udobnih i glamuroznih apartmana, tri studia, i deset dvokrevetnih soba koje mogu da prime četrdeset i dva gosta. Sve sobe su veoma kvalitetno opremljene i imaju veoma moderan i nov nameštaj. Ako ste na zimovanju sobe će vam pružiti izuzetnu toplinu, jer ovaj hotel ima savremen način grejanja koji vam omogućuje da sami podesite temperaturu koja vam odgovara, na displeju. U svim sobama se nalazi mini bar iz kojeg možete birati neku od osamnaest vrsta pića, a tu su i sef za čuvanje novca ili raznih drugih vrednosti i bagažnik.

Hotel Idila smestaj

Besplatan wi-fi je dostupan u svim sobama, tako da ga gosti mogu neograničeno koristiti. Studio nudi veoma komforan ambijent kao i udoban francuski krevet za miran san, a takođe poseduje i terasu. Apartmani su najluksuzniji i oni poseduju takođe francuski ležaj. U apartmanima se nalazi i dnevna soba sa garniturom koja se takođe može koristiti za spavanje, a tu je i terasa za uživanje u prirodnim lepotama Zlatibora ili ispijanje jutarnje kafe.

Sve sobe i apartmani su idelani za odmaranje nakon dana ispunjenog različitim zabavnim aktivnostima, a poseduju i televizore i telefone. Ovi smeštajni kapaciteti se odlikuju veoma savremenim izgledom.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA IDILA

Sadržaji

Ukoliko želite da uživate u dobrim uslugama i da se opustite u luksuznom Spa centru, onda će hotel Idila biti pun pogodak za vas. Spa centar je gostima dostupan u periodu od 9h do 20h. On će vam pružiti bogat sadržaj različitih usluga kao što su usluge zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija i teretane. Plivanje je dobro iz više razloga, a jedan od njih jeste aktiviranje velikog broja mišića. Plivanje pomaže da ostanemo u dobroj formi, da budemo zadovoljni svojom kilažom, i da budemo zdravi.

Hotel Idila bazen

Sauna će učiniti da bolje spavate, da izgledate i osećate se bolje, sauna će vas takođe osloboditi od stresa, a vrućina u sauni će poboljšati vašu cirkulaciju. Parno kupatilo pružiće vam pravo zadovoljstvo i dobro će vas osvežiti. Hotel poseduje i đakuzi kadu, a tu je i teretana za održavanje dobre forme koja je opremljena veoma kvalitetnim i korisnim spravama za vežbanje.

Hotel Idila sauna

Hotel poseduje svoj privatni parking sa velikim brojem mesta za parkiranje automobila, koja su svim gostima na raspolaganju.

Hrana

Gastronomska ponuda hotela Idila je veoma bogata i raznolika. Hotelski restoran svakim danom u svojoj ponudi pruža neke nove specijalitete, kojima su gosti uvek zadovoljni i oduševljeni.

Hotel Idila restoran

Restoran u hotelu pruža veoma kvalitetnu i ukusnu hranu, koja će oduševiti i zadovoljiti svakog gosta posebno. Ovde možete uživati u jelima kontinentalne kuhinje, a za sve ljubitelje vina tu je i internacionalna vinska karta. Noćenje u Idili obuhvata i doručak koji se služi na bazi švedskog stola, koji je zaista bogat i raznovrstan. Trendi bar nudi veliki izbor koktela i bezalkoholnih pića. Ovaj bar predstavlja omiljeno mesto u hotelu za druženje i uživanje sa svojim najmilijima, a ovde svakako možete steći i neka nova poznanstva.

Lokacija

Hotel Idila se nalazi u samom centru Zlatibora, a od autobuske stanice, centralnog trga i tržnog centra je udaljen nekoliko minuta hoda.

Adresa: Jovanke Jeftanović 8, 31315 Zlatibor, Srbija

Cenovnik

Ukoliko želite da odsednete u ovom hotelu u nekom periodu od februara do jula, za dvokrevetnu sobu moraćete da izdvojite 5.350,00 dinara, cena za studio iznosi 6.550,00 dinara. Smeštaj u apartmanima je svakako najskuplji, a za dvokrevetni apartman cena iznosi 7.750,00 dinara. Trokrevetni apartman iznosi 6.550,00 dinara, dok je apartman lux najskuplji, a njegova cena iznosi 10.750,00 dinara.

Cene su izražene po osobi, po danu, i uključuju korišćenje spa centra.

U cenu noćenja je uključen i doručak. Doplata za večeru iznosi 750,00 dinara, dok je doplata za ručak 900,00 dinara.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u čarima ove prelepe planine, a ujedno i u vrhunskim uslugama ovog fenomenalnog hotela, smeštaj u Idili možete rezervisati na sledeći broj telefona

+381 (0)31 846 371

Smeštaj takođe možete rezervisati i onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA IDILA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply