Hotel Mona, Zlatibor

0

Hotel Mona predstavlja pravi sinonim za luksuz i glamur, a zauzima izuzetnu poziciju u samom centru Zlatibora. Sam ulaz u hotel predstavlja hotelski lobi koji je uređen u veoma elegantnom stilu, a odiše toplinom i udobnošću. Odmah pored lobija tu je i hotelska recepcija na kojoj će vas uvek dočekati ljubazno i prijateljski nastrojeno osoblje, koje će vam uvek izaći u sustret u pogledu pružanja neophodnih usluga.

Boravak u ovom hotelu je idealan za praznike, a naročito za Prvi maj, kada veliki broj posetilaca dolazi u ovaj hotel, i na Zlatibor uopšte, kako bi se odmorili i proslavili ovaj veliki praznik rada.

Čitav hotel uređen je tako da predstavlja spoj novog i tradicionalnog doba.

Vlasnici ovog modernog hotela koji krasi centar Zlatibora jesu Nada i Đorđe Momirović.

Hotel Mona Zlatibor

Monini sadržaji

Hotel Mona važi za jedan od najboljih hotela na Zlatiboru, pa s obzirom na to Mona nudi veliki izbor sadržaja u kojima će svaki gost uživati, dobro se zabaviti i vratiti kući zadovoljan i raspoložen.

Pravu oazu mira za uživanje i opuštanje vašeg tela predstavlja Inspirium, Monin wellness centar. Ovaj wellness centar će vam pružiti uživanje i zaboravljanje vaših briga.

Ljubitelji plivanja se mogu opustiti u standardnom bazenu ili u dva manja bazena, gde ćete steći fizičku kondiciju i raditi na razvoju svojih mišića.

hotel mona bazen

Za uživanje u visokim temperaturama svi gosti mogu koristiti saunu kojom Mona raspolaže. Saunu može u isto vreme koristiti dvadeset soba.

Ovde možete dobiti i usluge masaže, gde ćete potpuno uživati i opustiti se i naravno poželeti da svaki vaš sledeći odmor provedete u ovom hotelu.

Kongresni centar koji Mona poseduje obuhvata prostor sa petsto mesta. Njegova velika prednost je u tome što je povezan sa hotelskim restoranom i lobi barom. Njegov prostor je savršen za organizovanje različitih proslava, seminara i poslovnih sastanaka. Sala je veoma prostrana i opremljena je klimom i ozvučenjem. Ukoliko želite da radite sa grupom koju čini manji broj ljudi, idealno mesto za to jeste Biznis centar u koju može stati od petnaest do četrdeset ljudi. On je opremljen najnovijom tehnologijom nepohodnom na poslovnim događajima.

hotel mona rezervacije

Igraonica prestavlja pravo uživanje za decu, i u njoj se mališani mogu zabaviti sa raznoraznim sadržajima u kojima će svako dete uživati. Deca će biti bezbedna sa vaspitačima, a vi možete posmatrati vaše dete dok se igra uživajući u u baru koji je razdvojen od igraonice providnim staklom. U njemu se možete zasladiti raznovrsnim slatkim poslasticama.

hotel mona igraonica

Hotel poseduje i svoj parking koji je besplatan za goste.

Smeštaj

Hotel sadrži sto dvadeset smeštajnih jedinica.

U Moni postoji više vrsta soba, a na raspolaganju su vam standardne sobe, porodične sobe, i superior sobe. Svaka soba sadrži televizor koji možete gledati u slobodno vreme, telefon pomoću kojeg možete između ostalog pozivati recepciju i zatražiti sve što vam je potrebno, internet, mini bar, kupatilo, kao i fen za sušenje kose.

hotel mona smestaj

Superior sobe se nalaze u novijem delu hotela koji je luksuzno i elegantno opremljen. U njima se nalaze vrhunska kupatila kao i sasvim nov nameštaj koji pruža komfor i udobnost.

Apartmani su svakako najopremljeniji. Oni su veoma prostrani i sofisticirani. Oni poseduju dnevnu sobu u kojoj se možete odmoriti ili popiti kafu, a za lak i udoban san tu je i spavaća soba. Ove dve prostorije su spojene vratima.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA MONA

Hrana

Ukoliko želite da da okusite ukusnu hranu čijim ćete ukusima biti oduševljeni, restorani hotela Mona su pravi izbor za tako nešto.

Ako ste ljubitelj etno stila, domaće kuhinje i starogradske muzike onda obavezno posetite restoran Perun. U njemu ćete moći da posmatrate spremanje hrane koju ste naručili, jer on poseduje otvorenu kuhinju i ognjište u kojem ćete uživati sa svojom porodicom ili prijateljima proslavljajući možda neke za vas važne trenutke.

mona zlatibor restoran

Za ljubitelje nacionalne i internacionalne kuhinje u restoranu Vila, doručak i večeru možete konzumirati sa izložbenog stola. U okviru ovog hotela nalazi se i banket sala gde zaposleni hotela mogu za vas organizovati posebne događaje kao što su svečana večera, izolovani obrok i slično.

Za najmlađe goste hotela, u restoranu Vila mogu se spremati kašice u periodu od 7h do 21h.

On poseduje zaseban ulaz, tako da je na neki način odvojen od hotela i mogu ga koristiti ne samo hotelski gosti već i svi posetioci Zlatibora.

Lada bar zauzima centralno mesto u hotelu. Ovde uvek možete pronaći širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, ili ukoliko ste veliki ljubitelj slatkiša, u Lada baru ćete uživati raznim vrstama kolača. Ovo je idealno mesto za druženje sa svojim prijateljima uz ispijanje kafe i naravno za sticanje novih poznanstava.

Lokacija

Nalazi se u centru Zlatibora, u neposrednoj blizini turističkih sadržaja koje možete koristiti na Zlatiboru. Od samog zlatiborskog jezera je udaljen dvesta metara. Od Beograda je udaljen dvesta trideset i pet kilometara.

Adresa

Miladina Pećinara 26, Zlatibor

Cene hotelskih usluga

Smeštaj u Moni u zimskoj sezoni u jednokrevetnoj sobi će vas koštati 9.500 dinara, dok ćete za dvokrevetnu sobu morati da izdvojite 5.500 dinara.

Porodična soba je nešto skuplja, gde jednokrevetna soba košta 11.500 dinara, dok je dvokrevetna soba 6.600 dinara.

Superior jednokrevetna soba iznosi 13.500 dinara, a dvokrevetna je 7.700 dinara.

Za smeštaj u luksuznom i prostarnom apartmanu moraćete da izdvojite 11.000 dinara.

Najskuplji jeste Apartman Mona koji košta 15.000 dinara.

Sve cene su formirane na bazi noćenja sa doručkom i odnose se na jednu osobu.

Cene u martu mesecu su naravno nešto jeftinije.

Rezervacije i kontakt telefon

Ukoliko se opredelite da svoje zimovanje ili letovanje provedete na Zlatiboru, hotel Mona pobrinuće se da to bude kvalitetno proveden odmor. Za sve informacije i rezervacije možete pozvati sledeći broj telefona

+381 (0)31 841-021

Ili poslati poruku na [email protected]

I naravno onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA MONA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply