Hotel Olimp, Zlatibor

0

Olimp predstavlja kapiju jedne od najpoznatijih i najpopularnijih planina Srbije. Njegovi gosti mogu uživati u prirodnom abijentu, doživeti vrhunsko iskustvo i doživljaj. Kao i u ostalim hotelima Zlatibora i u Olimpu su turistički dolasci zastupljeni tokom cele godine, zahvaljujući savršenoj lokaciji i uslugama koje nudi ovaj glamurozan hotel. Opremljen je veoma luksuznim nameštajem i visokokvalitetnim sadržajima u kojima će uživati gosti svih uzrasta. Odmor u ovom hotelu idealan je u bilo koje doba godine. Osoblje je izrazito ljubazno. Zaposleni pružaju svaku vrstu pomoći, kako bi gostima obezbedili vrhunski doživljaj i uživanje.

Pre pet godina vlasnik zlatiborskog hotela Olimp, gospodin Dragan Kićanović, odlučio je da izgradi još jedan objekat u okviru već postojećeg kompleksa, a glavni razlog je bio taj što Olimp nije mogao da pruži smeštaj svim zainteresovanim gostima, pa je na taj način želeo da izadje u susret svima onima koji su želeli da odmor provedu baš u ovom hotelu.

hotel olimp zlatibor

Prvi hotel u Srbiji koji je dobio energetski pasoš u novembru 2013. godine, jeste upravo hotel Olimp.

Smeštaj

Hotel poseduje trideset i tri sobe, sedam apartmana i jednu rezidenciju. Sobe su veoma komforne, udobne, ispunjene svetlošću i toplinom, a garantuju vrhunski odmor i uživanje. One sadrže kupatilo, mini bar, klima uredjaj, sef i kablovsku televiziju. Sve sobe predstavljaju udoban kutak za opuštanje. Ceo hotel je obezbedjen bežičnim internetom. Smeštajni prostori su mirni i tihi s’ obzirom da su sve sobe zvučno izolovane.

hotel olimp smestaj

U okviru rezidencije nalaze se tri spavaće sobe, tri kuptila, kuhinja i dnevni boravak, a ni apartmani ne zaostaju sa svojim kvalitetom, a oni sadrze jednu ili dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i dnevni boravak koji odišu luksuzom, glamouroznošću i jedinstvenošću.

Ukoliko gosti žele još lagodniji smeštaj Apartman-Olimp je idealan za tako nešto. On poseduje dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, dnevni boravak i odvojeni wc.

Veliki broj soba ima terase sa kojih gosti imaju prekrasan pogled na prirodne lepote Zlatibora, koji nijednog gosta nece ostaviti ravnodušnim. Na Olimpovim terasama se u letnjim mesecima uvek možete razbuditi uz jutarnju kafu uživajuci u svežem vazduhu i blagodetima koje pruža ova planina.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA OLIMP

Sadržaji

Prilikom ulaska u hotel svaki gost će biti oduševljen prijatnim ambijentom koji vlada hotelskim holom. Gosti mogu uživati i u baru sa velikim kaminom pored kojeg će se uvek osećati kao kod kuće.

hotel olimp restoran

Uživanju će dodatno doprineti mini spa centar koji pruža mogućnosti usluge fitnes salona, masaže i saune. U blizini hotela nalaze se bilijar sala i frizerski salon, sportska sala i fudbalski teren, koji nisu vlasništvo hotela Olimp, ali uvek mogu biti iznajmljeni za hotelske goste.

Simbol hotela predstavlja veliki olimpijski bazen, koji je ispunjen prirodnom mineralnom vodom sa niskim sadržajem natrijuma, tako da gosti mogu dodatno uživati plivajući u ovom bazenu. Bazen se snabdeva vodom iz bunara koji se nalazi u vlasništvu hotela Olimp. Voda se solarno zagreva, tako da je uvek topla, a bazen je opremljen ležaljkama i pruza dobre higijenske i bezbednosne uslove. On nije dostupan samo gostima Olimpovog hotel, već i drugima koji nisu smešteni u njemu.

Najmladji gosti hotela mogu uživati u dečijem bazenu i igraonici sa kreativnim i veselim prostorom.

hotel olimp bazen

Za poslovne prilike idealna je velika kongresna sala u kojoj se održavaju seminari, predavanja i sastanci različitih kompanija. Ona može primiti sto ljudi, a opremljena je potrebnom kvalitetnom opremom za poslovne svrhe, zahvaljujuci kojoj će svi poslovi biti obavljeni brzo, precizno i adekvatno.

konferencijska sala zlatibor

Gostima je na raspolaganju i besplatan parking sa velikim brojem mesta.

Hrana

Ponuda u restoranu hotela koji inače raspolaže sa sto četrdeset mesta je kvalitetna, obiluje domaćom, zdravom i kvalitetnom hranom. Pored hrane pruža i veliki izbor toplih, hladnih napitaka i alkoholnog pića. Moderan, luksuzan i jedinstven ambijent restorana je pogodan za razne svrhe. Ovde se održavaju kako porodicni tako i poslovni ručkovi, a atmosfera u restoranu čini da se svaki gost oseća prijatno i udobno. Hotel sadrži i veliku letnju baštu za uživanje opuštanje tokom letnjeg perioda.

hotel olimp hrana

Omiljeno mesto mnogih gostiju svakako jeste kamin bar sa trideset mesta. U kamin baru možete uživati sa svojom porodicom ili prijateljima, ili sticati neka nova poznanstva.

Lokacija

Hotel Olimp se nalazi se na 230km od Beograda, na samom ulazu u Zlatibor pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran, na adresi Miladina Pećinara 1, 31315 Zlatibor.

Lociran je na 5 minuta hoda od centra Zlatibora, tako da gostima nije potreban nikakav drugi vid prevoza za razgledanje ovog jedinstvenog i prelepog turističkog mesta.

Cenovnik usluga

Ukoliko se opredelite da svoj odmor u zimskoj sezoni provedete u ovom hotelu za dvokrevetnu sobu moraćete da izdvojite 5.500,00 dinara, dok su dvokrevetna standard plus soba od 4.950,00 dinara i dvokrevetna standard soba od 4.250,00 dinara nešto jeftinije.

Ako ipak želite veću udobnost i komfor, smeštaj u apartmanu će vas koštati oko 5,500,00 dinara.

Cena glamuroznog i luksuznog Apartmana-Olimp iznosi 6.950,00 dinara.

Sve cene su izražene po osobi dnevno, a obuhvataju uslugu polupansiona. U cenu su uračunate usluge korišćenja teretane, dečije igraonice i bilijar sale. Cene variraju u zavisnosti od sezone.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ako želite da provedete nezaboravno zimovanje na Zlatiboru ili ipak uživate u letnjim mesecima na ovoj atraktivnoj planini, hotel Olimp će dodatno upotpuniti vaš odmor sa svojim vrhunskim uslugama i sadržajima. Za rezervacije sve dodatne informacije možete pozvati sledeće brojeve telefona

+381(0)31 842 555

+381(0) 31 848 054

Poslati poruku na [email protected]

Ili rezervisati onlajn pomocu sledećeg linka:

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA OLIMP

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply