Hotel President, Zlatibor

0

Hotel President je vrlo karakterističan po svojoj lokaciji, jer se nalazi u prelepom ambijentu okružen borovom šumom, u veoma mirnom, tihom i zelenom okruženju, a opet blizu centra i svih dešavanja. Njegove usluge i kvaliteti su na vrlo visokom nivou. Bilo da ste na odmoru ili na poslovnom putovanju, u ovom hotelu uvek ćete se osećati kao kod kuće. Svi zaposleni su jednako posvećeni svakom gostu posebno, oni su uvek prijateljski nastrojeni i spremni na ispunjavanje svih vaših želja, potreba i zahteva. Za sve koji žele da pobegnu od dosadne svakodnevnice i gužve, ovaj hotel prestavlja idealnu opciju za tako nešto. Hotel President pružiće vam veoma udoban, lep i nezaboravan odmor.

Hotel President posluje već petnaest godina kao preduzeće kompanije Impol Seval a.d. Iako to relativno nije dug vremenski period, ovaj hotel svake godine beleži veliki broj gostiju, među kojima su i oni koji se uvek iznova vraćaju u ovaj hotel.

Hotel President Zlatibor

Smeštaj

Ovaj hotel jeste mali i poseduje devet soba, četiri premium sobe i dva apartmana, ali zato odiše kućnom atmosferom i veoma je udoban. Ove smeštajne jedinice odišu toplinom i komforom, one će vam uvek pružiti lak i miran san, a takođe odišu i gostoljubivom atmosferom. U svim sobama je dostupan besplatan bežični internet. Sobe takođe imaju i televizore sa velikim brojem domaćih i stranih kanala za gledanje u slobodno vreme. Na raspolaganju vam je i mini bar sa raznovrsnim grickalicama, kao i prostor za sedenje, gde možete čitati novine ili samo odmarati. Neke od soba imaju terasu na kojima možete uživati u prekrasnom pogledu na borovu šumu, ispijajući jutarnju kafu i udišući svež planinski vazduh jedne od najlepših planina Srbije.

Na raspolaganju vam je i posluga u sobi.

Hotel President Zlatibor

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA PRESIDENT

Hrana

Restoran koji se nalazi u hotelu pruža raznovrstan sadržaj domaćih, lokalnih zlatiborskih i stranih jela, a osoblje koje je zaposleno u kuhinji restorana gostima izlazi u susret u pogledu nekih specijalnih želja ili zahteva. On može da primi četrdeset i pet gostiju. Doručak se nudi na bazi švedskog stola sa različitim vrstama hrane za svačiji ukus, kojom će gosti biti oduševljeni. Svi specijaliteti su veoma izvrsni, pa nije ni čudo što restoran u ovom hotelu još nazivaju i “Oazom dobrog ukusa”. Restoran poseduje veoma udobnu, prostranu i komfornu zimsku baštu sa dvadeset i četiri mesta.

Hotel President restoran

U hotelu se nalazi prostrana otvorena terasa koja poseduje dvadeset i dva mesta, gde za vreme lepog vremena možete piti vaša omiljena pića uživajući u društvu svoje porodice ili prijatelja. Ono što posebno oduševljava goste u ovoj letnjoj bašti, jesu mirisne livade i nepregledni pašnjaci, zatim udoban i miran prostor, kao i pogled koji oduzima dah i oduševljava sve goste kako domaće tako i strane.

Hotelski sadržaji

Ovo je otmeni hotel sa tri zvezdice koji pruža usluge Wireless interneta koji je dostupan u celom hotelu.

Recepcija radi 24 sata dnevno, a na njoj postoji i ostava za prtljag i sef.

U okviru hotela nalazi se i veliki parking koji je dostupan svim gostima hotela President.

Hotel President Zlatibor 2

Lokacija

Hotel President se nalazi u zlatiborskom naselju Kamalj, a od centra, trga i autobuske stanice je udaljen 500 metara. Od samog centra je udaljen deset minuta laganom šetnjom.

Adresa

Naselje Kamalj bb, 31315 Zlatibor

Cenovnik

Tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi će vas koštati 4.800,00 dinara, dok za trokrevetnu sobu ta cena iznosi 4.250,00 dinara. Premium sobe iznose 6.450,00 dinara, dok je apartman najskuplji, a on košta 8.350,00 dinara po osobi.

Noćenje na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi košta 5.475,00 dinara, u trokrevetnoj 4.925,00 dinara po osobi, dok su premium sobe 7.125,00 dinara. Apartman i dalje ostaje najskuplji a on iznosi 9.025,00 dinara na bazi polupansiona po osobi.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ako želite da uživate u svom odmoru okruženi borovom šumom i fantastičnim ambijentom planine Zlatibor, ovaj hotel će vam pružiti sve to, a ujedno će i zadovoljiti sve vaše zahteve. Iz ovog hotela vratićete se kući preporođeni i odmorni.

Za sve informacije i rezervacije možete pozvati sledeći broj telefona

+381 (0)31 84 13 86

Ili rezervisati onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA PRESIDENT

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply