Hotel Aleksandar, Vrnjačka Banja

0

Hotel Aleksandar je smešten u samom srcu Vrnjačke Banje. U svakom delu ovog fenomenalnog kompleksa pronaćićete mir u kojem ćete moći da uživate, da se odmorite i opustite. Na ulazu u hotel nalazi se hotelski lobi sa nameštajem za sedenje i recepcijom gde će vas ljubazno recepcijsko osoblje uputiti ka vašoj sobi i informisati o svim aktuelnim dešavanjima u hotelu i njegovoj okolini. Hotel je uređen sa stilom, a pri njegovom opremljivanju vodilo se računa o svim detaljima i sadržajima koji će zadovoljiti potrebe svakog gosta. Ovaj jedinstven hotel pružiće vam sve ono što vam je neophodno na odmoru kako bi bili zadovoljni i bezbrižni.

Ovaj hotel je izgrađen davne 1929. godine, tako da poseduje elemente pariske arhitekture tog vremena. Kasnije je on renoviran i danas predstavlja idealan hotelski objekat za smeštaj kako domaćih tako i stranih gostiju.

Hotel Aleksandar Vrnjacka Banja

Sadržaji koje nudi hotel Aleksandar

Hotel Aleksandar je opremljen spa i wellness centrom koji će vam pomoći da se dodatno ulepšate, relaksirate, odmorite i naravno poboljšate vaše zdravlje. Ovaj centar poseduje veoma kvalitetne sadržaje kao što su đakuzi, hidromasažni bazen, ruska banja ili finska sauna koja je jako dobra za vaše zdravlje. U ovom centru takođe možete koristiti i tretmane za svoje lice i telo.

Hotel Aleksandar je izgrađen na četiri sprata, tako da ovaj luksuzan i savremeni hotel poseduje i lift, a pored hotela se nalazi i veliki parking sa velikim brojem mesta za parkiranje automobila.

Recepcija ovog hotela vam je dostupna u bilo koje doba dana ili noći.

Svi gosti koji iz poslovnih razloga borave u hotelu Aleksandar u Vrnjačkoj Banji mogu koristiti konferencijsku salu koja može da primi sedamdeset učesnika, a opremljena je najnovijom opremom koja je nepohodna za nesmetano funkcionisanje poslovnih sastanaka, seminara, konferencija i mnogih drugih poslovnih skupova.

hotel aleksandar konferencijska sala

U celom hotelu dostupan je bežični internet velike brzine.

Smeštajni kapaciteti koje nudi hotel

Smeštajni deo hotela Aleksandar čine jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, Aleksandar i Lux apartmani.

Jednokrevetne sobe su veoma dobro opremljene, veoma su komforne, a poseduju i udobne krevete. U njoj se nalaze radni sto, LCD televizor sa ogromnim brojem kanala i kupatilo sa fenom, bade mantilom, i tuš kabinom. Tu su naravno i telefon, klima, mini bar i wi-fi. U sklopu sobe nalazi se i terasa.

Dvokrevetne sobe pružaju isti sadržaj kao i jednokrevetne sobe, ali pored toga one su opremljene i francuskim ležajem, a mogu imati i dva odvojena ležaja. Neke dvokrevetne sobe poseduju i garnituru za sedenje.

Hotel Aleksandar smestaj

Trokrevetne sobe su idealne za smeštaj porodica sa malom decom, a opremljene su sa tri odvojena kreveta i naravno sa sadržajima koji postoje u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Aleksandar apartman je veoma prostran i odiše luksuzom i glamurom. U njemu se nalazi dnevna soba sa garniturom za sedenje i odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Tu su i televizor, radni sto, telefon, mini bar, sef, klima uređaj i naravno terasa sa predivnim pogledom na okruženje u kojem se nalazi hotel.

U Lux apartmanima dobićete pravi vip tretman, a on je svakako namenjen onima koji od svog odmora očekuju nešto mnogo više. On je opremljen istim sadržajima kao i Aleksandrov apartman.

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Gastronomska ponuda hotela

Ukoliko ste ljubitelji domaće ili italijanske kuhinje onda je A La Carte restoran u hotelu Aleksandar pravo mesto za vas. Ovde možete obedovati u fantastičnom, prijatnom i toplom ambijentu. Sve namirnice od kojih se sprema hrana u ovom restoranu su izuzetno zdrave i kvalitetne.

Nakon vašeg ručka možete se počastiti slatkim poslasticama u Caffe-poslastičarnici, gde su zaposleni vrhunski poslastičari, koji će za vas spremiti razne vrste kolača i torti.

hotel aleksandar restoran

U Kamin salonu se možete odmoriti, opustiti i uživati. Opremljen je nameštajem koji je bio aktuelan početkom dvadesetog veka. Za vreme zimskih meseci ovde ćete uživati u zimskoj čaroliji sedeći pored kamina, ispijajući veoma kvalitetna vina i slušajući pucketanje vatre u kaminu.

Za vreme letnjih meseci možete uživati u suncu i toplom vremenu u letnjoj bašti hotela Aleksandar. Ona je veoma moderno uređena i predstavlja pravu oazu mira. Ovde možete popiti kafu sa svojom porodicom ili prijateljima, a na raspolaganju su vam i neki drugi izbori bezalkoholnih i alkoholnih pića.

U okviru hotela nalaze se  i piano i lobby bar gde ćete se opustiti uz zvuke klavira i tv salon za gledanje vaših omiljenih filmova, emisija ili serija.

Cenovnik

Cena za jednokrevetnu sobu u hotelu Aleksandar iznosi 39 eura, dok cena za dvokrevetnu i trokrevetnu sobu iznosi 30 eura. Dvokrevetni Aleksandar apartman će vas koštati 38 eura, dok cena jednokrevetnog Aleksandrovog apartmana iznosi 49 eura. Dvokrevetni Lux apartman košta 55 eura.

Cene se odnose na uslugu noćenja sa doručkom.

Tačna lokacija hotela

Hotel Aleksandar se nalazi u centralnom delu Vrnjačke Banje, a u njegovom okruženju se nalaze promenada i gradski park.

Tačna adresa hotela je

Heroja Čajke 7, 36210, Vrnjačka Banja

Rezervacije i kontakt telefoni

Smeštaj u hotelu Aleksandar možete rezervisati pozivanjem sledećeg broja telefona

+381 36 617 999

Ili onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply