Hotel Solaris, Vrnjačka Banja

0

Hotel Solaris je nov hotel koji je izgrađen u mirnom delu Vrnjačke Banje. Pored mira i tišine, on će vam pružiti sve što vam je neophodno kako bi svoj odmor proveli baš onako kako ste zamišljali. Njegov luksuzan i glamurozan enterijer i eksterijer, ostavljaju svakog gosta bez daha. Odlične usluge i sadržaji, navešće vas da svaki vaš odmor u Vrnjačkoj Banji provedete u ovom fascinantnom hotelu.

Hotel Solaris je jako prijatan hotel koji odiše udobnošću i komforom. Da odmor u ovom hotelu postane nezaboravan za vas, pobrinuće se izuzetno stručno, profesionalno i uvek nasmejano osoblje, koje će ispuniti svaku vašu želju ili zahtev, a ujedno će vas informisati o svim događajima koji su aktuelni u okolini hotela.

Hotel Solaris Vrnjacka Banja

Smeštaj

Sobe u Solarisu su veoma kofmorne, udobne i tihe, a pružiće vam veoma miran san. Hotelski smeštaj obuhvata standard sobu, classic apartman, porodičnu sobu i penthouse apartman. Higijena smeštajnih jedinica je zaista na zavidnom nivou, a usluge koje se u njima pružaju su takođe na visokom nivou.

Standard sobe sadrže kupatilo, garderober, terasu koja pruža predivan pogled na lokalno okruženje, klima uređaj, LCD TV, mini bar, fen za sušenje kose i naravno pristup internetu.

Hotel Solaris smestaj

Apartmani pružaju više prostora. U njima se nalaze dnevna i spavaća soba, kupatilo i opremljena kuhinja gde možete spremati hranu pa vašoj želji. Apartmani kao i standard sobe obuhvataju terasu, televizor, klima uređaj, internet, mini bar sa grickalicama i fen za sušenje kose.

Ukoliko želite da svoj odmor u Vrnjačkoj Banji provedete sa porodicom, onda pravi izbor što se tiče smeštaja, predstavljaju porodične sobe hotela Solaris. One sadrže dve spavaće sobe, kupatilo garderober, terasu gde možete popiti jutarnju kafu tokom letnjih dana, klima uređaj, LCD TV, fen, mini bar i wireless internet.

Hotel Solaris apartman

Smeštajne jedinice koje predstavljaju pravi sinonim za glamur i luksuz jesu Penthaus apartmani. Oni su poprilično prostrani jer sadrže dve spavaće sobe, jednu dnevnu sobu gde se možete odmarati ili čitati novine, opremljenu kuhinju, četiri terase, tako da možete birati sa koje ćete uživati u pogledu na Vrnjačku banju, dva kupatila, klima uređaj, tv sa velikim brojem kanala, veoma sadržajan mini bar, internet i fen za sušenje kose.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA SOLARIS

Hrana

Raznovrsne ukuse, toplinu i ugodnost pružiće vam restoran „Biber“ gde ćete uživati u odličnoj hrani i fenomenalnom ambijentu. Pored hotelskih gostiju, ovaj restoran mogu koristiti i ostali gosti Vrnjačke Banje koji žele da osete pravi gastronomski užitak.

Hotel Solaris restoran

Restoran „Biber“ nudi i a la carte ponudu. Jelovnik je sastavljen od strane sjajnog i profesionalnog kuvara koji radi u ovom hotelu. Na raspolaganju su vam razne vrste supa i čorbi, zatim topla i hladna predjela. Ukusi su zaista sjajni i jedinstveni, tako da ćete u njima sigurno uživati.

Sadržaji

Wellness centar u hotelu Solaris je veoma poznat u regionu. On će vam sigurno pružiti mir, udobnost i opuštanje, a svemu tome doprineće i profesionalno osoblje. On u svojoj ponudi nudi đakuzi koji može koristiti deset osoba u isto vreme, slanu pećinu, parno kupatilo, rusku banju, kaldarijum, tuš tropsku kišu, finsku saunu, tepidarijum i zatvoreni bazen sa morskom vodom.

Hotel Solaris wellness

Što se tiče relax zone koja se takođe nalazi u ponudi ovog hotela, ona će vam pomoći da osvežite svoje telo, da se odmorite i zaboravite na sve vaše probleme. Na vaše telo veoma pozitivno će delovati sve vrste masaža koja se pružaju u relax zoni. Veoma specifičan ambijent sa prijatnim mirisima i divnom muzikom, dodatno će doprineti vašem uživanju.

Hotel Solaris slana soba

Ukoliko želite da na odmoru i dalje ostanete u dobroj kondici onda je fitnes centar koji se nalazi u okviru ovog hotela sjajan izbor za vas. On nudi veoma bogate sadržaje kao što su pilates, joga i teretana sa različitim spravama za vežbanje.

Hotel Solaris sadrži otvoreni bazen gde ćete iskusiti pravo zadovoljstvo u toku vrelih letnjih dana, ispijajući vaše omiljene koktele i zatvoreni bazen, čija je temperatura vode 29 stepeni celzijusa. Ono što je za mnoge goste novo, jeste Biodesign bazen u okviru kojeg se nalazi i plaža, a on se u potpunosti uklapa u okolni ambijent, tako da odaje utisak kao da ste na nekoj dalekoj egzotičnoj destinaciji.

Hotel Solaris bazen

Hotel Solaris sadrži i sopstveni privatni parking sa devedeset mesta.

Cenovnik

Noćenje sa doručkom u jednokrevetnom apartmanu ovog hotela koštaće vas 9.400,00 dinara, dok je noćenje na bazi polupansiona 10.500,00 dinara. Cena jednokrevetne sobe sa doručkom iznosi 8.800,00 dinara, dok je noćenje u jednokrevetnoj sobi na bazi polupansiona 9.900,00 dinara. Noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi iznosi 5.200,00 dinara, dok cena za noćenje na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi iznosi 6.300,00 dinara.

Za vreme vikenda cene smeštaja su nešto skuplje.

Sve cene su izražene u dinarima po osobi, dnevno. Cene ne uključuju korišćenje wellness zone.

Lokacija

Hotel Solaris se nalazi u mirnom delu Vrnjačke banje, a od glavnog šetališta i centra udaljen je svega nekoliko minuta hoda.

Adresa

Cerska 10, Vrnjačka banja, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Zahvaljujući hotelu Solarisu, u Vrnjačkoj Banji provešćete jedan od svojih sjanih odmora. On će vam pružiti visokokvalitetne sadržaje, zahvaljujući kojima ćete biti zadovoljni boravkom u ovom hotelu. Za sve rezervacije i dodatne informacije možete pozvati sledeće brojeve telefona

+381 36/426-500

+381 36/51-000-30

Ili rezervisati onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA SOLARIS

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply