Hotel Cvetni Konaci, Vrnjačka Banja

0

Hotel Cvetni Konaci predstavlja dobar izbor kada je u pitanju smeštaj u Vrnjačkoj Banji. On je veoma komforan, sofisticiran i prostran hotel koji prima goste tokom cele godine. U svojoj ponudi nudi veliki broj usluga i sadržaja koji će zadovoljiti goste različitih uzrasta. U ovom hotelu provešćete jedan od svojih nezaboravnih odmora, bilo da u njemu odmarate tokom leta ili zime, a sve to zahvaljujući profesionalnom i veoma ljubaznom osoblju koje će vam uvek izaći u susret i učiniti da se u svakom momentu osećate zadovoljno i srećno. Osoblje će takođe ispoštovati svaki dogovor koji postigne sa vama. Hotel Cvetni Konaci će vam pružiti maksimalnu udobnost. Njegova lokacija je veoma povoljna jer se nalazi pored vrnjačke reke, tako da u slobodno vreme možete uživati šetajući i osluškujući žubor vode.

Hotel Cvetni Konaci je nov hotel, pa je samim tim opremljen najnovijim nameštajem koji je veoma luksuzan, kao i čitav ambijent ovog hotela. Hotel je veoma čist, higijena hotela je na zavidnom nivou, tako da za nju sigurno nećete imati nikakve primedbe.

Hotel Cvetni Konaci

Smeštajni kapaciteti

Hotel Cvetni Konaci nudi jedanaest komfornih i prostranih soba, sa veoma udobnim krevetima za miran i lak san. Smeštajne kapacitete čine tri dvokrevetne, pet trokrevetnih soba i tri apartmana. Sve sobe i apartmani su opremljeni centralnim grejanjem, televizorom sa velikim brojem kanala za gledanje, terasom sa koje se pruža prijatan pogled na okolinu u kojoj se hotel nalazi i kupatilom, koje raspolaže sa fenom za sušenje kose, bade mantilom i kozmetikom.

Sobe su veoma prostrane sa udobnim krevetima

Sobe su veoma prostrane sa udobnim krevetima

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Gastronomska ponuda hotela Cvetni Konaci

Hotel Cvetni Konaci svojim gostima nudi usluge noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola koji je veoma raznovrstan i bogat različitim zdravim namirnicama koje će zadovoljiti svačiji ukus.

U saradnji sa nekim drugim restoranima iz jedne od najpoznatijih banja Srbije, Vrnjačke Banje, hotel Cvetni Konaci može organizovati za svoje goste i pansionsku ishranu.

cvetni konaci restoran

Hotelski sadržaji

Hotel Cvetni Konaci je obogaćen Spa centrom koji je opremljen sa đakuzijem koji će vas relaksirati i opustiti,  parnim kupatilom, saunom i tepidarijumom koji će vam poboljšati protok krvi, a ujedno predstavlja i mesto gde se možete pripremati za parno kupatilo.

Još jedna pogodnost koju nudi ovaj hotel jesu profesionalne ručne masaže, a uz doplatu možete koristiti i razne tretmane za negu vašeg tela i vašeg lica.

cvetni konaci spa centar

Hotel nudi besplatan parking za sve svoje goste kao i internet velike brzine.

Za svi ljubitelje knjiga, ovaj hotel poseduje i sopstvenu biblioteku sa velikim brojem knjiga za čitanje u slobodno vreme.

Cenovnik

Cena jednokrevetne sobe sa terasom iznosi 3.260,00 dinara, a bez terase 3.060,00 dinara. Cena dvokrevetne sobe bez terase iznosi 1.990,00 dinara, dok dvokrevetnu sobu sa terasom možete iznajmiti za 2.210,00 dinara. Cena trokrevetne sobe sa terasom iznosi 1.860,00 dinara. Apartman sa spavaćom i dnevnom sobom  za dve osobe će vas koštati 2.560,00 dinara, dok će vas dvosobni apartman za četiri osobe koštati 1.660,00 dinara. Cena dvosobnog apartmana za tri osobe iznosi 1.990,00 dinara.

Sve cene su izražene po osobi.

Lokacija

Hotel Cvetni Konaci je smešten pored vrnjačke reke, a od izvora Snežnik i od Olimpijskog bazena udaljen je svega pedeset metara.

Tačna adresa ovog hotela jeste

Ul. Vrnjačka 42a,

36210 Vrnjačka Banja, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u fenomenalnom hotelskom ambijentu i autentičnoj prirodi Vrnjačke Banje, smeštaj u hotelu Cvetni Konaci možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

+381 36 54 68 449

Ili onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply