Hotel Kralj, Vrnjačka Banja

0

Hotel Kralj sa svojom ponudom zauzima veoma počasno mesto na listi hotela Vrnjačke banje. On nudi savremene turističke usluge koje će zadovoljiti svakog gosta posebno. Glamur, luksuz i sjaj kojiim odiše ovaj hotel, čine da se gosti u njega uvek vraćaju iznova, želeći da opet osete bar delić dobre atmosfere od prethodnog odmora u ovom hotelu. Ambijent hotela je uređen sa stilom, a ceo hotel je veoma sofisticiran.

Recepcija vam je dostupna 24h za ispunjavanje svih vaših potreba, zahteva ili želja. Hotel Kralj predstavlja jedan od najelegantnijih manjih hotela u Vrnjačkoj Banji. Njegov izgled, kao i njegovi sadržaji i usluge, opravdavaju njegove četiri zvezdice koje su mu dodeljene.

Hotel Kralj Vrnjacka Banja

Smeštaj

Tople i lepe sobe poseduju krevete koji su jako udobni, tako da će vam uvek pružiti dobar odmor. Smeštajne jedinice čine standardne sobe, studio apartmane, apartmane i kraljevske apartmane.

Hotel Kralj poseduje petnaest standardnih soba koje sadrže velike francuske krevete, a mogu imati i odvojene krevete. Ove sobe su veoma sadržajne. U njima se nalaze kupatilo sa tuš kabinama sa masažerima, mini bar, televizori, klima, telefon, wi-fi internet, fen, garderober i toaletni sto.

Hotel Kralj smestaj

Studio apartmani su nešto prostraniji od standardnih soba. On sadrži iste sadržaje koje poseduju standardne sobe, a opremljen je i sa čajnom kuhinjom.

Apartmani odišu veoma komfornim i udobnim ambijentom. Pored spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem, oni sadrže i dnevnu sobu koja je opremljena velikom i modernom garniturom za sedenje. Apartmani su opremljeni sa istim sadržajem kao i studio apartmani i standard sobe.

Hotel Kralj apartman

Kraljevski apartmani čine i najskuplju ponudu ovog hotela, ali i najluksuzniju jer sadrže dnevnu i spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom , a kupatilo je opremljeno sa đakuzi kadom. Ovi apartmani poseduju i terasu sa koje ćete sigurno uživati u predivnom pogledu na Vrnjački park.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA KRALJ

Sadržaji

Pravu oazu mira i uživanja u koju ćete poželeti uvek da se vraćate, jeste wellness centar. Ovde ćete uvek biti dobro raspoloženi, zdravi i lepi. Wellness centar će vam pružiti fenomenalan ambijent uz divne mirise i muziku, kao i usluge masaže, parne kabine, saune, hidromasažnog bazena i đakuzija.

Hotel Kralj wellness

Hotel nudi otvoreni bazen gde ćete se sigurno odlično provesti i osvežiti u toplim letnjim mesecima.

Hotel Kralj na raspolaganje nudi veliki privatni parking koji mogu koristiti svi gosti ovog hotela.

U sklopu hotela nalazi se i fitness studio, koji poseduje nove i kvalitetne sprave za vežbanje, koje mogu koristiti kako profesionalci tako i amateri.

Hotel Kralj bazen

Sala hotelskog restorana može služiti i kao sala za organizovanja različitih poslovnih skupova, tako da je hotel Kralj veoma pogodan i za smeštaj poslovnih ljudi. Ova sala je besplatna za sve hotelske goste.

Hrana

Hotel Kralj poseduje i restoran koji odiše veoma prijatnim ambijentom. U njemu ćete probati vrhunske specijalitete koje sprema sjajno hotelsko osoblje. On nudi veliki izbor raznih gastronomskih specijaliteta i napitaka. Pored ručka i večere koji su veoma ukusni, hotel u svojoj ponudi pruža i doručak na bazi švedskog stola, koji je veoma bogat i raznovrstan, a pritom će zadovoljiti i ukuse onih najizbirljivijih.

Hotel Kralj restoran

Cenovnik

Ukoliko se opredelite da svoj odmor provedete u hotelu Kralj, a pritom želite da rezervišete dvokrevetnu sobu, smeštaj sa doručkom u ovom tipu sobe koštaće vas 3.900,00 dinara, dok samo noćenje u dvokrevetnoj sobi iznosi 3.500,00 dinara. Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi iznosi 5.500,00 dinara, dok noćenje bez obroka u jednokrevetnoj sobi iznosi 5.100,00 dinara.

Cena apartmana je naravno skuplja, jer oni nude veći komfor i udobnost.

Sve cene su izražene u dinarima po osobi dnevno.

Lokacija

Hotel Kralj se nalazi u centru banje, gde su vam na raspolaganju svi dodatni sadržaji. Autobuska stanica kao i taksi stanica udaljeni su od ovog hotela svega dva minuta hoda.

Tačna adresa hotela Kralj jeste

ul. Kneza Miloša 6,

Vrnjačka Banja, Srbija

Rezervacije i kontakt telefon

Za sve rezervacije u hotelu Kralj, možete pozvati sledeće brojeve telefona

+381 (0)36 611 232

+381 (0)36 620 933

+381 (0)36 622 260

Ili rezervisati onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA KRALJ

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply