Hotel Kralj, Vrnjačka Banja

0

Hotel Kralj sa svojom ponudom zauzima veoma počasno mesto na listi hotela Vrnjačke banje. On nudi savremene turističke usluge koje će zadovoljiti svakog gosta posebno. Glamur, luksuz i sjaj kojiim odiše ovaj hotel, čine da se gosti u njega uvek vraćaju iznova, želeći da opet osete bar delić dobre atmosfere od prethodnog odmora u ovom hotelu. Ambijent hotela je uređen sa stilom, a ceo hotel je veoma sofisticiran.

Recepcija vam je dostupna 24h za ispunjavanje svih vaših potreba, zahteva ili želja. Hotel Kralj predstavlja jedan od najelegantnijih manjih hotela u Vrnjačkoj Banji. Njegov izgled, kao i njegovi sadržaji i usluge, opravdavaju njegove četiri zvezdice koje su mu dodeljene.

Hotel Kralj Vrnjacka Banja

Smeštaj

Tople i lepe sobe poseduju krevete koji su jako udobni, tako da će vam uvek pružiti dobar odmor. Smeštajne jedinice čine standardne sobe, studio apartmane, apartmane i kraljevske apartmane.

Hotel Kralj poseduje petnaest standardnih soba koje sadrže velike francuske krevete, a mogu imati i odvojene krevete. Ove sobe su veoma sadržajne. U njima se nalaze kupatilo sa tuš kabinama sa masažerima, mini bar, televizori, klima, telefon, wi-fi internet, fen, garderober i toaletni sto.

Hotel Kralj smestaj

Studio apartmani su nešto prostraniji od standardnih soba. On sadrži iste sadržaje koje poseduju standardne sobe, a opremljen je i sa čajnom kuhinjom.

Apartmani odišu veoma komfornim i udobnim ambijentom. Pored spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem, oni sadrže i dnevnu sobu koja je opremljena velikom i modernom garniturom za sedenje. Apartmani su opremljeni sa istim sadržajem kao i studio apartmani i standard sobe.

Hotel Kralj apartman

Kraljevski apartmani čine i najskuplju ponudu ovog hotela, ali i najluksuzniju jer sadrže dnevnu i spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom , a kupatilo je opremljeno sa đakuzi kadom. Ovi apartmani poseduju i terasu sa koje ćete sigurno uživati u predivnom pogledu na Vrnjački park.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA KRALJ

Sadržaji

Pravu oazu mira i uživanja u koju ćete poželeti uvek da se vraćate, jeste wellness centar. Ovde ćete uvek biti dobro raspoloženi, zdravi i lepi. Wellness centar će vam pružiti fenomenalan ambijent uz divne mirise i muziku, kao i usluge masaže, parne kabine, saune, hidromasažnog bazena i đakuzija.

Hotel Kralj wellness

Hotel nudi otvoreni bazen gde ćete se sigurno odlično provesti i osvežiti u toplim letnjim mesecima.

Hotel Kralj na raspolaganje nudi veliki privatni parking koji mogu koristiti svi gosti ovog hotela.

U sklopu hotela nalazi se i fitness studio, koji poseduje nove i kvalitetne sprave za vežbanje, koje mogu koristiti kako profesionalci tako i amateri.

Hotel Kralj bazen

Sala hotelskog restorana može služiti i kao sala za organizovanja različitih poslovnih skupova, tako da je hotel Kralj veoma pogodan i za smeštaj poslovnih ljudi. Ova sala je besplatna za sve hotelske goste.

Hrana

Hotel Kralj poseduje i restoran koji odiše veoma prijatnim ambijentom. U njemu ćete probati vrhunske specijalitete koje sprema sjajno hotelsko osoblje. On nudi veliki izbor raznih gastronomskih specijaliteta i napitaka. Pored ručka i večere koji su veoma ukusni, hotel u svojoj ponudi pruža i doručak na bazi švedskog stola, koji je veoma bogat i raznovrstan, a pritom će zadovoljiti i ukuse onih najizbirljivijih.

Hotel Kralj restoran

Cenovnik

Ukoliko se opredelite da svoj odmor provedete u hotelu Kralj, a pritom želite da rezervišete dvokrevetnu sobu, smeštaj sa doručkom u ovom tipu sobe koštaće vas 3.900,00 dinara, dok samo noćenje u dvokrevetnoj sobi iznosi 3.500,00 dinara. Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi iznosi 5.500,00 dinara, dok noćenje bez obroka u jednokrevetnoj sobi iznosi 5.100,00 dinara.

Cena apartmana je naravno skuplja, jer oni nude veći komfor i udobnost.

Sve cene su izražene u dinarima po osobi dnevno.

Lokacija

Hotel Kralj se nalazi u centru banje, gde su vam na raspolaganju svi dodatni sadržaji. Autobuska stanica kao i taksi stanica udaljeni su od ovog hotela svega dva minuta hoda.

Tačna adresa hotela Kralj jeste

ul. Kneza Miloša 6,

Vrnjačka Banja, Srbija

Rezervacije i kontakt telefon

Za sve rezervacije u hotelu Kralj, možete pozvati sledeće brojeve telefona

+381 (0)36 611 232

+381 (0)36 620 933

+381 (0)36 622 260

Ili rezervisati onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA KRALJ

8.7 OCENA

Hotel Kralj ocenjen je kao sjajan sa ocenom 8,7. Dobra lokacija, profesionalno osoblje, čiste i komforne sobe, jesu nešto što je najviše oduševilo sve goste ovog hotela. Wellness centar je za svaku pohvalu.

  • Čistoća 8.9
  • Udobnost 9.1
  • Lokacija 9.1
  • Sadržaji 8
  • Osoblje 9.1
  • Odnos cene i kvaliteta 8
  • Besplatan WiFi 8.9
  • User Ratings (2 Votes) 8
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!