Hotel Merkur, Vrnjačka Banja

0

Hotel Merkur se nalazi u najpoznatijoj banji Srbije, Vrnjačkoj Banji, koju jos sa punim pravom možemo da nazovemo i kraljicom srpskih banja. Hotel Merkur važi za najopremljeniji objekat za lečenje i rehabilitaciju. U okviru njega nalazi se i poliklinika sa četrdeset lekara. Ukoliko vas zdravstveni razlozi navedu na put u ovu banju, Merkur će biti pravi izbor za vas, jer će on uz pomoć svojih lekovitih voda i svog izuzetno edukovanog medicinskog tima, učiniti da se kući vratite potpuno preporođeni, sa velikom energijom, osmehom i što je najbitnije zdravi.

Bilo da ovde želite da provedete svoj zimski ili letnji odmor hotel Merkur pružiće vam širok spektar kvalitetnih sadržaja i usluga. U letnjim mesecima banja predstavlja pravu oazu mira, dok u zimskim mesecima hotel Merkur nudi organizovani prevoz do do skijališta na Goču, gde možete skijati i uživati u zimskoj idili, a ukoliko dolazite sa decom, vaša deca se mogu zabaviti na skijalištu koje je od Merkura udaljeno svega nekoliko stotina metara.

Hotel Merkur Vrnjacka Banja

Smeštaj

Hotel Merkur poseduje četiri smeštajna objekta, a to su “Merkur Novi”, “Šumadija”, “Merkur Stari” i “Sveti Đorđe“.

“Merkur Novi” se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru Vrnjačke banje, tako da su gostima lako dostupni svi zabavni, sportski i kulturni sadržaji. Njegove sobe su veoma kvalitetno opremljene, a sadrže klimu, kupatilo telefon, pristup internetu i naravno kablovsku televiziju.

Apartmani su dosta prostraniji i pružaju veći komfor. U okviru apartmana nalazi se spavaća soba, kao i dnevna soba gde se uvek možete odmoriti nakon dana ispunjenog aktivnostima, popiti jutarnju kafu ili pročitati dnevnu štampu. Tu su i jedno ili dva kupatila, mini bar, telefon, televizor i naravno pristup internet.

Hotel Merkur smestaj

Za goste koji od svog odmora očekuju nešto više, pravi izbor jeste rezidencija koja je opremljena najnovijim nameštajem. U okviru rezidencije nalazi se dnevna soba sa kožnom garniturom, mini kuhinjom, gde po želji možete spremati vašu omiljenu hranu i naravno trpezarija za konzumiranje pripremljenih obroka. Tu je naravno i spavaća soba, kao i dva kupatila koja sadrže đakuzi i mini saunu, po čemu se ova smeštajna jedinica posebno izdvaja od ostalih. Ukoliko želite da gledate vaše omiljene emisije, serije ili filmove, to će vam biti omogućeno, jer ova rezidencija poseduje plazmu tv, i pristup internetu, a takođe i klimu.

Preko puta “Novog Merkura” nalazi se smeštajni objekat “Šumadija”. On odiše toplinom i prijatnim enterijerom, koji je ujedno i nov, jer je ovaj objekat u skorije vreme podlegao renoviranju. “Šumadija” će vam ponuditi jednokrevetne i četvorokrevetne sobe koje su opremljene kupatilom, televizorom sa velikim brojem kanala i telefonom pomoću kojeg možete pozvati recepciju ukoliko imate neke želje ili zahteve. Pored klasičnih soba, tu su i veoma moderno uređeni apartmani u okviru kojeg se nalaze spavaća i dnevna soba, klima, direktna telefonska linija i kablovska televizija.

Hotel Merkur apartmani

Smešten u predivnom prirodnom ambijentu pored Vrnjačke reke, uz sam objekat “Novog Merkura”, smeštajni objekat “Stari Merkur”, nudi veoma kvalitetne ponude zahvaljujući kojima ćete u banji provesti neverovatan odmor, a kući se vratiti srećni i zadovoljni. Sama lokacija ovog hotela je veoma pogodna za lagane šetnje, jer je on okružen rečicom i lipama. On nudi jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa televizorima i naravno odlično uređenim i čistim kupatilima.

Hotel Merkur Vrnjacka Banja 2

“Sveti Đorđe” se nalazi u blizini zgrade “Termomineralnog kupatila” i izvora “Topla voda”. Ukoliko želite da uživate u fantastičnom prirodnom okruženju, uvek možete prošetati do Japanskog vrta koji se nalazi u blizini ovog smeštajnog objekta. U okviru smeštaja, ”Sveti Đorđe” nudi jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, koje poseduju sopstveno kupatilo i telefon.

„Sveti Đorđe“ nudi parking, tv salu i letnju baštu.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA MERKUR

Gastronomska ponuda

U okviru “Novog Merkura” nalazi se restoran gde možete uživati u svim obrocima, doručku koji se služi na bazi švedskog stola, ručku i večeri. Ukoliko to vaše zdravlje zaheva, restoransko osoblje će specijalno za vas uvesti poseban režim ishrane. Hrana u restoranu hotela Merkur je izuzetno kvalitetna, ukusna i raznovrsna.

Pored restorana tu su i aperitiv bar, gde na raspolaganju imate veliki broj pića i letnja bašta, gde u letnjim toplim mesecima možete uživati u prirodi i svežem vazduhu.

Hotel Merkur restoran

Svi gosti koji se opredele za smeštaj u smeštajnom objektu “Šumadija” mogu bez problema koristiti restoran “Novog Merkura” i uživati u kvalitetnoj ponudi hrane i pića.

“Stari Merkur” poseduje restoran koji nudi bogatu gastronomsku ponudu, gde naravno možete zahtevati i dijetalnu ishranu ukoliko vam je ona preporučena od strane lekara. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola koji je veoma bogat i raznovrstan, gde možete konzumirati hranu pripremljenu od svežih namirnica, koja je jako ukusna i kojom ćete sigurno biti zadovoljni.

U okviru objekta “Sveti Đorđe” nalazi se takođe restoran koji nudi kvalitetnu ishranu prilagođenu vašim potrebama.

Hotelski sadržaji

“Merkur Novi” poseduje “Akva centar Voterfol” i “Fitnes centar Merkur Džim”. “Voterfol” će učiniti da se opustite i uživate, povratite svoju energiju i relaksirate svoje telo. “Merkur Džim” poseduje najnovije sprave za vežbanje koje su ujedno i jako kvalitetne i korisne, a postoji i oprema za posebne programe.

Hotel Merkur bazen

Smešten na 2.200 m2 Rimski izvor predstavlja najveći Spa centar u ovom delu Balkana. On predstavlja kombinaciju velnes, relaks i spa usluge, pomoću kojih ćete poboljšati svoje zdravlje, opustiti se i zaboraviti na vaše probleme. Rimski izvor obuhvata Velnes centar, Centar medicinske estetike, Centar za masaže, Balneo i Peloid centar. Pored toga što pruža kvalitetne usluge koje doprinose vašem ozdravljenju, on je smešten u jedinstvenom zelenom parku koji predstavlja pravi raj i odmor za dušu i telo.

Hotel Merkur masaza

Hotel Merkur poseduje i nekoliko sala koje su veoma pogodne za kongresni turizam.

Hotel Merkur poseduje i dva zatvorena bazena gde se možete opustiti i uživati plivajući u njima. Jedan od njih se nalazi u okviru samog hotela, dok se drugi nalazi u okviru wellness centra koji je smešten u blizini “Tople vode”. Ovaj bazen je pravi izbor za one koji žele malo luksuzniji i glamurozniji odmor, jer ćete ovde pored plivanja uživati i u šampanjcu sa kojim će vas služiti zaposleno osoblje.

Hotel Merkur sala

Cenovnik

Ukoliko želite da dočekate proleće u Vrnjačkoj Banji, da uživate u svom odmoru i da se opustite, onda je hotel Merkur prava opcija što se tiče smeštaja u Vrnjačkoj Banji.

Jednokrevetnu sobu možete iznajmiti već od 4.460,00 dinara ukoliko želite da koristite uslugu polupansiona, a ukoliko želite pun pansion, to će vas koštati 4.955,00 dinara, dok cena all inclusiva iznosi 5.945,00 dinara.

Cena dvokrevetne sobe sa polupansionom iznosi 4.055,00 dinara, pun pansion košta 4.505,00 dinara, dok all inclusive iznosi 5.405,00 dinara.

Trokrevetna soba na bazi polupansiona iznosi 3.650,00 dinara, na bazi punog pansiona cena je 4.055,00 dinara, dok all inclusive košta 4.865,00 dinara.

Cena jednokrevetnog aparmana na bazi polupansiona iznosi 7.905,00 dinara, pun pansion košta 8.785,00 dinara, dok je all inclusive 10.540,00 dinara.

Rezidencija na bazi polupansiona iznosi 12.160,00 dinara, na bazi punog pansiona ta cena iznosi 13.510,00 dinara, dok je all inclusive 16.210,00 dinara.

Lokacija

Hotel Merkur se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje, pored popularnog vrnjačkog šetališta.

Tačna adresa hotela Merkur jeste

Bul. Srpskih ratnika 18

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da rezervišete smeštaj u jednom od najpoznatijih hotela, najpopularnije banje Srbije, to možete učiniti pozivanjem sledećih brojeva telefona

+381 36 515 5150

+381 36 618 860

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA MERKUR

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply